top of page
ääni töihin kuva.jpg
ÄÄNI TÖIHIN
-Zoom-kurssi 

18.–19.2.2023

Tule kokeilemaan mihin puheäänesi taipuu, etsimään äänenkäyttöösi sävyjä ja harjoittelemaan ilmaisua. Ohjaajana satakunta piirrettyä elokuvaa ja sarjaa dubannut, tapahtumia juontanut sekä mainoksia spiikannut lauluntekijä-laulaja musiikkivalmentaja Johanna Viksten.

Kurssi toteutetaan etänä Zoomin kautta animaatiohahmoja käyttäen.

Kokeilemme juontamista, spiikkaamista sekä roolihahmojen äänen etsimistä - omaksi iloksi ja työ/opiskelutilanteisiin tai esimerkiksi teatteri-ilmaisun tueksi. Tehtävät on helppoja - uskallus yrittää ja improilla riittää. Vinkkejä myös peliäänien tekemiseen ja kirjanlukuun. Laulu- tai muita ilmaisuopintoja ei tarvita. 

 

Kurssi sopii kaikenikäisille äänenkäytöstä kiinnostuneille yli 16-vuotiaille.

OPETUSPÄIVÄT JA KELLONAJAT

La 18.2. klo 10–15 

Su 19.2. klo 10–15  

 

HINTA

Hinta: 80 € / osallistuja 

 

ILMOITTAUTUMINEN & PERUUTUSEHDOT

Ilmoittaudu  23.1.2023 mennessä!

Lisätiedot: opisto@lsopisto.fi 

Tutustu koulutuksen peruutusehtoihin täällä.

OPETTAJAESITTELY

Johanna Viksten 

 

Johanna on äänityöläinen (dubbauksia mm. Viiru ja Pesonen, Muumipeikko ja Punainen pyrstötähti), juontaja ja spiikkaaja. Johanna on toiminut improvisaationäyttelijänä sekä -laulajana mm. Impronautit-ryhmässä sekä Impropalloilua-virtuaaliryhmässä (mukana jäseniä Stella Polariksesta sekä VSOP-ryhmästä). Johanna esiintyy eri kokoonpanoilla mm. Hääppöset-lastenorkesterissa, hän laulaa myös taustoja. Johanna on toiminut myös kansanedustajien laulunohjaajana.

 

Johannalla on myös teatteritaustaa. Lauluntekstejä mennyt mm. Katri Ylanderille, Petralle, Sanille, Suvi Teräsniskalle, Club for Fivelle, Pate Mustajärvelle, Emiliannelle, Ipanapa-albumeille (mm. Tehosekoittimen Otto laulu+co-write) sekä lastenorkesteri Hääppöset-albumeille, kuoroille, koululaulukirjoihin sekä teatteriryhmille (Mielensäpahoittaja, Turku, 2021). UMK Jasmin Michaela -osallistuminen sekä mukana Inspiraationa Juice -sävellyskisan voittajabiisissä 2018. Johanna on opettanut Helsingin kaupungin Työväenopistossa, helsinkiläisen HEO:n lauluntekijälinjalla sekä Rockwayssa.

 

Johanna on myös yhteistyössä Eino Roihan -säätiön musiikkiterapian opiskelijoiden kanssa lauluntekemisen osalta. Johannalla on paljon tietämystä levy-yhtiöille tarjoamisesta, tuotannoista, tekijänoikeuksista ym. biisintekemiseen liittyvistä asioita. Hän on toiminut Suomalaiset Musiikintekijät ry:n jäsenenä mm. suunnitellen koulutusta ammattilaisille, Musiikin Edistämissäätiön koulutustukilautakunnassa, Freelancer-muusikot ry:n johtokunnassa sekä Muusikko-lehden kirjoittajana.

 

Katso myös tämä.

Anchor 2
Anchor 1
bottom of page