top of page
Hip Hop Class

COMMERCIAL DANCE

4.–5.2.2023

Commercial on koreografinen tanssitunti, jossa yhdistellään eri tanssityylejä. Koreografiat muistuttavat musiikkivideoiden ja artistien taustatanssijoiden koreografioita. 

Commercial Dance -kurssilla pääset harjoittelemaan esiintymistä koreografioiden sekä tanssillisten harjoitusten myötä. Kahden päivän aikana hyödynnetään eri lajien tekniikoita sekä opetellaan kuuntelemaan ja tarkastelemaan musiikkia monipuolisten harjoitteiden avulla. Kurssilla työskennellään yhdessä muiden kurssilaisten kanssa ja kurssin lopuksi on mahdollisuus tanssivideoiden taltiointiin. Kurssi rakentuu tanssitunneista, ryhmätehtävistä, yhteisistä keskusteluista ja somaattisista keho-mieliharjoitteista. Viikonlopun aikana keskitytään esiintymiseen sekä jokaisen oman uniikin liikekielen löytymiseen. Tunneilla heittäydytään ja pidetään hauskaa yhdessä!

 

Kurssin pääpaino on pidempien tanssikoreografioiden opettelussa sekä esiintyjänä kehittymisessä, jonka vuoksi osallistujilta toivotaan aikaisempaa kokemusta jostain tanssilajista. 

 

Opetusta kumpanakin päivänä 5 x 45 min.

OPETUSPÄIVÄT JA KELLONAJAT

La 4.2. klo 10–15 

Su 5.2. klo 10–15 

Päivien aikana pidetään lounastauko omin eväin.

RUOKAILUT

Varaa mukaan omat eväät! Päivien aikana pidetään lounastauko.

 

HINTA

Hinta: 75 € / hlö / kurssi

 

ILMOITTAUTUMINEN & PERUUTUSEHDOT

Ilmoittaudu 7.1.2023 mennessä!

Lisätiedot: opisto@lsopisto.fi 

Tutustu koulutuksen peruutusehtoihin täällä.

OPETTAJAESITTELY

Pauliina Latva on monipuolinen tanssitaiteilija sekä tanssinopettaja, joka on koulutukseltaan myös fysioterapeutti (AMK). Tanssitöiden ohella hän työskentelee fysioterapeuttina tanssijoiden ja taitolajin urheilijoiden parissa. Vuosien varrella hän on opiskellut eri tanssilajeja ja -tekniikoita, joista hän on saanut vaikutteita tämänhetkiseen liikekieleensä. Hän on työskennellyt lukuisissa tanssiteoksissa ja produktioissa sekä Suomessa että ulkomailla. Viime kesänä hän työskenteli musiikkiartisti Mallan kiertueella koreografina ja tanssijana.

 

Tanssin opettaminen on ollut merkityksellinen tekijä hänen tanssitaiteilijuuttaan jo pitkään. Opettajana hän on läsnäoleva ja kannustava. Tällä hetkellä hän on kiinnostunut tutkimaan kohtaamisen, yhteyden sekä yhteenkuuluvuuden käsitteitä. Hän hyödyntää tunneillaan laaja-alaista osaamistaan ohjaten jokaista liikkumaan omaa kehoa kuunnellen.

Majoitu koulutuksen ajan Länsi-Suomen opistolla

Opistokampuksella on myös majoitusmahdollisuus.​

Majoitus:

2 hengen huone (oma suihku ja wc) 50 €/ huone/ yö
2 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 40 €/ huone/ yö
1 hengen huone (oma suihku ja wc) 30 €/ huone/ yö
1 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 25 €/ huone/ yö

Lue koulutuksen peruustusehdoista täältä.

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page