top of page
Solo Singer

ELÄVÄN LAULAMISEN TAITO

19.–20.11.2022

Laulamistilanne – olkoon se sitten konserttilava, kahvikekkeri tai pyykinpesu – pitää sisällään ison valikoiman huomionarvoisia seikkoja, asiaankuuluvasta vaateparresta lähtien. Olitpa sitten alan aktiivisempi toimija, "karaoketähti" tai laulun ystävä muuten vaan, kurssilla pääset sukeltamaan syvemmälle ja löytämään ilmaisustasi parhaat puolet.

Ilmaise itseäsi laulajana 

Lauantai 19.11.2022 klo 10.00 –15.00 
Sunnuntai 20.11.2022 klo 10.00 –15.00

Kurssilla keskitytään lauluun itseilmaisun muotona, ei niinkään teknisenä suorituksena.

Kiinnitämme huomiota siihen, että laulettaessa jokainen eri kieli soi omalla, ainutlaatuisella tavallaan (Bäckmanin oma kielipaletti: englanti, ranska, saksa, ruotsi, viro, latina ym.). Ei sovi unohtaa, että laulaminen koostuu varsinaisen melodian lisäksi myös rytmillisistä aineksista, eikä laulua koskaan synnytä pelkkä suu, vaan koko keho. Laulaminen on siis myös fyysinen suoritus.


Mikäli kurssilaisilla on toiveita tietynlaisen ohjelmiston tai tyylilajin käsittelemisestä, ehdotuksia voi lähettää etukäteen; voimme hyvin tutkia aihepiiriä toivekappaleiden valossa.
Kurssi on suunnattu niin aktiivisille esiintyjille, ”karaoketähdille” kuin muillekin laulamisen ystäville. Kurssi tarjoaa uutta sisältöä myös niille, jotka säestävät itseään jollain soittimella.


Päivien aikana pidetään lounastauko omin eväin. Osallistujilla mahdollisuus käyttää jääkaappia sekä kahvin- ja vedenkeitintä. 


Opistokampuksella on myös majoitusmahdollisuus.

Tule nauttimaan olostasi opiston viihtyisään kartanomiljööseen!
 

Opettajana V-P. Bäckman

Hinta: 80 € / osallistuja

 

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä opisto@lsopisto.fi tai soita +358 (2) 560 7750 (ma–pe klo 9–11 ja 13–15.30)

 

Ilmoittaudu  1.11.2022 mennessä.


Lue koulutuksen peruutusehdoista täältä.

Majoitu koulutuksen ajan Länsi-Suomen opistolla

Opistokampuksella on myös majoitusmahdollisuus.​

Majoitus:

2 hengen huone (oma suihku ja wc) 50 €/ huone/ yö

2 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 40 €/ huone/ yö

1 hengen huone (oma suihku ja wc) 30 €/ huone/ yö

1 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 25 €/ huone/ yö

 

Lue koulutuksen peruustusehdoista täältä.

Anchor 1
V-P_50_3_pieni.jpg

Opettajana V-P. Bäckman

V-P. Bäckman on Sastamalassa asuva multitaiteilija (HuK, kiviseppäartesaani), jonka erikoisalaa on monipuolinen vokaalimusiikki. Omassa tuotannossaan ja esiintymisrutiinissaan Bäckman kaataa raja-aitoja ja retkeilee luontevasti kevyen ja puoliklassisen musiikin välimaastossa.

Bäckman on vuosikymmenien saatossa toiminut konsertoivana piano- ja kitaratrubaduurina, ravintolapianistina, sirkusmuusikkona ja klovnina, levyttävänä taiteilijana ja sessiomuusikkona sekä katumuusikkona ja kanttorina. Lisäksi hänellä on pitkällinen kokemus pianonsoiton, kuorolaulun sekä latinan ja englannin kielen opetuksesta. Hänen sävellystuotantonsa käsittää musikaaleja, oopperoita, kouluratsastusmusiikkia ja satoja lauluja.

Tämä lisäksi Bäckman pyörittää omaa pientä limonaaditehdasta, suunnittelee pahvista koottavia pienoismalleja, julkaisee levyjä ja kirjoja sekä muotoilee veistoksia massiivikivestä ja räätälöi teatteriasusteita. Länsi-Suomen opistossa Bäckman on aiemmin toiminut mm. musiikkiteatterilinjan sävellys- ja sanoitusopettajana. Bäckmanin kaikkea toimintaa leimaa esteetiikan asettaminen korkeimmalle jalustalle.

Anchor 2
bottom of page