top of page
Jenni esittelykuva 2.jpg

JENNI LEVÄVAARA

Liikunta, ravitsemus, elämänhallinta

Jenni on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja; ravintovalmentaja, liikunnan ohjaaja, personal trainer, henkinen valmentaja, NLP trainer, nivelliikkuvuuteen erikoistunut koulutettu hieroja, univalmentaja - toisin sanoen ikuinen opiskelija. Jenni on myös hyvinvointi- ja kokouskeskus Rahgamo Resortin perustaja.

Jennin matka kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa alkoi 90-luvun loppupuolella luontaisterveyden opinnoilla. Opinnot jatkuivat liikuntaan, ravitsemustieteeseen, henkiseen valmennukseen, kehonhuoltoon, uneen ja palautumiseen muodostaen hyvin kattavan ja monipuolisen kokonaisuuden, jossa ihminen huomioidaan kokonaisvaltaisesti.

Jenni on valmentanut yrityksiä ja yksityisiä ihmisiä, TV:ssä Suurimpia pudottajia, 95 Leijonia ja Rakkaita pullukoita, liikuttanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ryhmäliikuntatunneilla ja ohjannut tuhansia ihmisiä henkilökohtaisesti. Vuosien varrella Jenni on myös kirjoittanut liikunta- ja hyvinvointiartikkeleita lehtiin, toiminut asiantuntijana televisiossa, radiossa, lehdissä, tapahtumissa sekä kouluissa. Kilpaurheilusaavutuksiakin Jennille on kertynyt: Suomen mestaruus, Euroopan mestaruus sekä maailmanmestaruushopea.

Yli 20 vuoden kokemus liikunta- ja hyvintointialalla on opettanut Jennille enemmän kuin mikään muu. 

 

Jenni uskoo ryhtiin, ravintoon ja rakkauteen sekä liikuntaan, lepoon ja läheisyyteen. Hän uskoo kehon viisauteen, mielen voimaan ja sydämen paloon. Hän uskoo ihmiseen, mutta ennen kaikkea ihmeisiin.

Jennin työstä hyvinvoinnin parissa voit lukea lisää täältä.

bottom of page