PITKÄT KOULUTUKSET

Pitkät koulutukset sopivat yli 18-vuotiaille nuorille, jotka etsivät jatkokoulutuspaikkaa, haluavat tutustua taidealaan, valmistautua pääsykokeisiin tai kehittää kielitaitoaan. Opiskelu pitkissä koulutuksissa on täysipäiväistä.

30.8.2021-6.5.2022

Haaveiletko työstä teatterin, musiikin ja tanssin parissa?

Länsi-Suomen opiston musiikkiteatterikoulutus tarjoaa täysipäiväisesti eväitä yhdeksän kuukauden ajan alan jatkokoulutuksiin ja työtehtäviin. Kansanopistovuosi on huikea tilaisuus kirkastaa suuntaasi ja luoda ehkä jopa elämänpituisia ihmissuhteita. 


Alan ammattilaisten opissa ja inspiroivassa yhteisössä opit uutta näyttelijäntyöstä, tanssista ja laulusta. Kurssin vastuuopettajana toimii Jouni Leikkonen ja kurssin vierailevina tähtinä tavataan muun muassa Mikael Saari, Satu Rasila ja Jussi Tuurna!  

Dramatic Portrait

30.8.2021-6.5.2022

On the English Drama -course you will learn holistically about the theatre & performance and its various components such as acting and improvisation.


This special course offers a tremendous opportunity to throw yourself into things, develop yourself and enhance the direction of your life!

A nine-month full-time English-language theatre course giving you the prerequisites for postgraduate studies in the field of theatre and the ability for extensive self-expression.

Hyvinvointi%252520(1)_edited_edited_edited.jpg

30.8.-19.11.2021

Hallitsetko suomen kielen alkeet, mutta tarvitset apua sujuvaan kanssakäymiseen? 
Länsi-Suomen opiston kolmen kuukauden mittaisessa, täysipäiväisessä suomen kielen koulutuksessa saat edellytykset työllistymiseen ja jatko-opiskeluun Suomessa.

Suomen kielen koulutuksessa saat rutiinia ja sujuvuutta arjen vuorovaikutustilanteisiin sekä itsevarmuutta ja monipuolisuutta itsesi ilmaisuun. Opit lisää suomalaisesta tapakulttuurista ja yhteiskunnasta sekä suomalaisista perusinstituutioista.
Opiskelu tapahtuu suomen kielellä käytännön harjoittein, keskustelun ja improvisaation keinoja hyväksi käyttäen. 

Person Writing

30.8.-19.11.2021

Englannin kielikylpy Länsi-Suomen opistolla.

Haluatko ilmaista itseäsi rikkaammin englannin kielellä ja kehittää itseäsi uudessa ympäristössä? Vai tähtäätkö kansainväliselle työuralle tai englanninkieliseen koulutukseen?
Tämä koulutus antaa sinulle edellytykset tavoitteisiisi.

Koulutus sisältää kolme kuukautta täysipäiväistä opiskelua Länsi-Suomen opiston kampuksella Huittisissa.
Opettajana koulutuksessa toimii kokenut englannin kielen ja taidealan opettaja Evan Schoombie. 

opisto_02.jpg

1.9.-30.11.2021

Kolmen kuukauden paritanssikoulutuksen aikana laajennat osaamistasi oman tanssin, parityöskentelyn, tanssimusiikin ja pedagogiikan näkökulmasta.


Nauti tanssin riemusta täysipäiväisesti ja syvenny paritanssin maailmaan idyllisessä opistomiljöössä.

Dancing Legs

1.9.-30.11.2021

Oletko elämäsi käännekohdassa ja haluat kestävästi paremman elämänlaadun?
Panosta itseesi ja opi uutta ravinnosta, palautumisesta, liikunnasta ja hyvien elämäntapojen tasapainosta.

Opettajinasi tässä kolme kuukautta kestävässä koulutuksessa toimii pitkän kokemuksen omaava, osaava ja tunnettu hyvinvointi- ja ravintovalmentaja Jenni Levävaara, kehonhallinnan opettaja ja tanssipedagogi Niina Kastari sekä useita vierailevia opettajia. 

Blueberries
 
Thin Pens

LYHYTKURSSIT

Tarjoamme myös monipuolisen valikoiman muutaman päivän mittaisia lyhytkursseja.