top of page
Smiling Woman

NAISTEN VOIMAVIIKONLOPPU

8.-9.10.2022

Rentouttava ja virkistävä viikonloppu ratkaisukeskeisen ajattelun, hoitavien yrttien ja tasapainottavan liikkeen äärellä tarjoaa voimaa ja hyvää oloa kotiin viemisiksi. 


Naisten voimaviikonlopussa työnohjaaja, elämäntapavalmentaja Heidi Teperi, hortaohjaaja, ravintoneuvoja Marianne Tynkkynen ja tanssinopettaja, pilatesohjaaja Niina Kastari johdattelevat osallistujat hyvinvoinnin äärelle. Kurssin aikana osallistujat pääsevät pureutumaan omakohtaisesti itsetuntemuksen ja elämänhallinnan teemoihin, tutustumaan hoitaviin villiyrtteihin sekä nauttimaan tasapainottavasta liikunnasta. 

Voimaa Länsi-Suomen opistolta

Kurssihintaan sisältyy seuraavat opiston oman ruokalan valmistamat maukkaat ateriat:

  • lauantaina lounas ja iltapäiväkahvi 

  • sunnuntaina aamiainen ja lounas
     

Opistolla on lisäksi mahdollisuus käyttää jääkaappia sekä kahvin- ja vedenkeitintä. 

Kurssi on suunnattu työ- ja eläkeikäisille. Varaa mukaan lämmintä vaatetta, jossa on miellyttävää tehdä rauhallisia kehollisia harjoituksia.
Opistokampuksella on myös majoitusmahdollisuus.
Tule nauttimaan olostasi opiston viihtyisään kartanomiljööseen! 

Lauantai 8.10.2022
10.00–10.30 Tervetuloa, alkuorientaatio
10.45–12.15 Heidi Teperi: Havaitseminen – elämän merkityksellisyys ja mistä se muodostuu, myönteisten asioiden havaitseminen, omien tunteiden tunnistaminen ja niistä tietoiseksi tuleminen. 
12.30–13.30 Lounas opiston ruokalassa 
13.30–14.30 Heidi Teperi: Elämänhallinta – omaan elämäntilanteeseen vaikuttaminen ja asioiden kohtaaminen sellaisina kuin ne ovat, asioiden asettaminen selkeään arvojärjestykseen     
14.45–15.30 Marianne Tynkkynen: Villiyrtit – terveysvaikutteisen yrtit naisen terveyden tukena
15.30–16.15 Marianne Tynkkynen: Yrttjalkakylpy – valmistetaan jokaiselle osallistujalle oma yrttijalkakylpy
16.15–17.15 Iltapäiväkahvi opiston ruokalassa
18.00 Rantasauna lämpimänä halukkaille
 

Sunnuntai 9.10.2022
8.00–9.00 Aamiainen opiston ruokalassa
9.00–10.30 Niina Kastari: Tasapainottava liike – rauhallinen, hengittävä ja virtaava liikeharjoitus, jossa jokainen saa liikkua oman kehonsa tarpeita kunnioittaen.
10.45–12.15 Heidi Teperi: Ratkaisukeskeinen ajattelu ja toiminta – ratkaisujen etsiminen haastaviin tilanteisiin, tietoisuus omista unelmista ja tavoitteista elämässä ja niiden yhteensopivuus arvojen kanssa
12.15–13.15 Lounas opiston ruokalassa 
13.15–14.45 Heidi Teperi: Kiitollisuus – miten hyödyntää kiitollisuuden voimaa omassa elämässä ja arjessa


Opettajina Heidi Teperi, Marianne Tynkkynen ja Niina Kastari

 

Hinta: 120 €/ osallistuja

(sis. kurssiohjelman sekä lauantaina lounaan ja iltapäiväkahvin ja sunnuntaina aamiaisen ja lounaan)

 

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä opisto@lsopisto.fi tai soita +358 (2) 560 7750 (ma–pe klo 9–11 ja 13–15.30)

 

Ilmoittaudu 25.9.2022 mennessä!
Kerrothan ilmoittautumislomakkeella mahdolliset ruoka-aineallergiat ja/tai erityisruokavaliot, kiitos


Lue koulutuksen peruutusehdoista täältä.

Majoitu koulutuksen ajan Länsi-Suomen opistolla

Opistokampuksella on myös majoitusmahdollisuus.​

Majoitus:

2 hengen huone (oma suihku ja wc) 50 €/ huone/ yö

2 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 40 €/ huone/ yö

1 hengen huone (oma suihku ja wc) 30 €/ huone/ yö

1 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 25 €/ huone/ yö

 

Lue koulutuksen peruustusehdoista täältä.

Niina Kastari kuva.jpg

Opettajana Niina Kastari

Niina Kastari on ihmisen kokonaisvaltaisesta kasvusta ja kehollisen harjoittelun mahdollisuuksista kiinnostunut tanssipedagogi ja pilatesohjaaja. 
Hän on työskennellyt tanssin ja liikkeen parissa jo vuosien ajan keskittyen erityisesti nykytanssiin, kehonhallintaan ja somaattiseen harjoitteluun. Niina on ehtinyt kouluttautua kasvatustieteen maisteriksi, tanssinopettajaksi (amk) ja Somatic Pilates -ohjaajaksi.


Niina on työskennellyt tuntiopettajana esimerkiksi taiteen perusopetuksessa, tanssin ammatillisissa opinnoissa sekä yliopistotason näyttelijäntyön koulutuksessa. Länsi-Suomen opistolla Niina toimii paitsi opettajana myös koulutussuunnittelun tehtävissä. 
Kehollisuuden ja liikkeen opettajana Niina ohjaa ihmisiä luomaan rehellisen yhteyden itseensä, toisiin ihmisiin ja ympäristöönsä. Hänelle tärkeitä arvoja opetustyössä ovat jokaisen osallistujan kunnioittaminen, kokemuksellisuus ja tutkiva mieli sekä kokemusten jakaminen ja yhdessä tekemisen ilo. Opettajana Niina on asiastaan innostunut, täsmällinen ja lempeä. 

Heidi Teperi kuva 2.jpg

Opettajana Heidi Teperi

Heidi on kasvatustieteen maisteri, työnohjaaja (Story ry) ja intohimoinen itsensä kehittäjä.  Hänen ammatillinen taustansa on yritysmaailmassa erilaisissa HR- ja henkilöstönkehittämistehtävistä. Heidi syventää jatkuvasti osaamistaan ohjaajana ja tällä hetkellä hän opiskelee resilienssivalmentajaksi. Heidiä on aina kiinnostanut ihmisten tukeminen ja valmentaminen muutoksessa tai muuten haastavissa (työ)elämäntilanteissa. Hänet tunnetaan vahvana tiimipelaajana, luotettavana ja empaattisena kollegana ja valmentajana, jonka puoleen voi aina kääntyä.
 
Opettajana Heidi on aidosti kiinnostunut niistä ihmisistä, joiden kanssa hän on tekemisissä. Ohjaustilanteissa vuoropuhelu on keskiössä ja jokainen paikallaolija vaikuttaa siihen, millainen lopputulema jollakin valmennus- ja/tai ohjaustilanteella on. Heidi huomioi kaikki osallistujat ja hänelle on tärkeää, että kaikki saisivat käsiteltävistä teemoista ja sisällöistä mahdollisimman paljon irti itselleen merkityksellisiä asioita. Ohjaamisessa on aina kiinnostavinta jokaisen ohjattavan henkilökohtainen tilanne ja muutosmatka. Parasta on, kun hyvinvointiin ja muutokseen liittyviä asioita päästään käsittelemään yhdessä ja keskustelussa usein syntyvät ne parhaimmat oivallukset.
 
Heidin asiantuntevassa ohjauksessa opitaan resilienssi- eli muutosten kohtaamisen taidoista. Huomio kiinnittyy opiskelijoiden omiin resilienssiominaisuuksiin ja -taitoihin sekä niiden kehittämiseen. Heidi ohjaa havaitsemaan, mihin asioihin omassa elämässä voi itse vaikuttaa ja tukee jokaisen opiskelijan yksilöllistä muutosprosessia tämän toiveiden suuntaisesti.    

Marianne Tynkkynen kuva.jpg

Opettajana Maria Tynkkynen

Ohjaajana toimii huittislainen Marianne Tynkkynen, hortaohjaaja, ravintoneuvoja (lisensoitu FLT Ravintovalmentaja), Kirjanpitäjä ja tuleva fytoterapeutti (valmistuminen 2023). Marianne työskentelee tällä hetkellä omassa yrityksessään, NewDayFood - Marianne Tynkkynen, kokonaisvaltaisen ravitsemuksen ja yrttien parissa tehden FLT-yksilövalmennusta, luennointia, tapahtumia ja workshoppeja, blogia ja reseptiikkaa.


Marianne on alansa intohimoinen yrittäjä, joka rakastaa luonnollisuuden, tieteen, tunteen ja biokemian kauniin saumatonta yhdistymistä kaikessa. On tärkeää ymmärtää syitä ja seurauksia, isoa kuvaa, jotta voi muuttaa omaa arkeaan unelmaansa kohti.

Heidi Teperi
Marinne Tynkkynen
Niin Kastari
bottom of page