Aftertaste promo1.jpeg

TAIDEPARITANSSI

19.–20.2.2022 

Suomalaisen taideparitanssin uranuurtajat Katja Koukkula ja Jussi Väänänen avaavat ajatuksiaan taideparitanssista: mitä se on, mikä siitä tekee omalaatuisen, kuinka sitä käytetään näyttämöllä ja miten itse paritanssia voi ylipäätään tuoda näyttämölle.

Taideparitanssia Katja Koukkulan ja Jussi Väänäsen opissa

Kurssi sisältää paljon tanssia ja liikettä ja mukaan mahtuu myös puhetta taideparitanssista esittävän taiteen muotona. Kurssi on suunnattu jatko- ja edistyneen tason tanssin harrastajille sekä tanssin ammattilaisille lajista riippumatta. 

Opetusta on la & su klo 9.00-16.00. Molempina päivinä pidetään lounastauko omin eväin. Varaa siis itsellesi ruokaa mukaan! Opistolla on käytettävissä jääkaappi, ja mikro sekä kahvin- ja vedenkeitin.

 

Kurssin hinta 160 € / henkilö.


Nuorisoseurojen jäsen tai yhteyshenkilö

 

Opistokampuksella on myös majoitusmahdollisuus, nuorisoseurojen jäsenille ja yhteyshenkilöille tarjoamme ilmaisen majoituksen Taideparitanssi kurssin ajaksi.

Majoitus:

2 hengen huone (oma suihku ja wc) 

2 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 

1 hengen huone (oma suihku ja wc)

1 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 


 

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä ota yhteyttä kurssin suunnittelijaan niina.kastari@lsopisto.fi tai 044 9790618.

Ilmoittaudu mukaan 2.2.2022 mennessä.

Et tarvitse omaa paria, sillä kurssin aikana pari ja roolit vaihtuvat. 

Aftertaste_IMG_0446 (1).jpeg

Opettajanasi Jussi Ja Katja

Tanssia, tanssia ja vielä vähän tanssia. Sitä Katja ja Jussi ovat tehneet jo muutaman vuosikymmenen. Mukaan mahtuu mittavan kilpatanssiuran lisäksi laaja opetus- ja valmennuskokemus tanssiurheilun parissa, koreografioiden luomista niin kaupunginteattereille kuin yksityisille ryhmillekin ja oman taideparitanssigenren lanseeraaminen teatterin näyttämölle.
Jussin ja Katjan työstä voit lukea lisää https://www.jussikatja.fi/