top of page
Sanni Mero Opettajakuva.jpg

SANNI MERO

Fysioterapeutti, MyFascia – terapeutti

Olen Sanni Mero, fysioterapeutti, MyFascia – terapeutti, puoliso sekä kahden ihanan lapsen ylpeä äiti. Lisäksi olen Suomen Äitiysfysioterapeutit ry:n sekä Suomen Lantionpohjan fysioterapeutit ry:n jäsen ja Suomen Fysioterapeutit – ammattiliiton yrittäjäjäsen. 

Olen valmistunut fysiterapeutiksi vuonna 2014 ja vuodesta 2017 lähtien olen työskennellyt ja kouluttautunut pääasiallisesti äitiys- ja lantionpohjan – fysioterapian, sekä kokonaisvaltaisen myofaskiaalisen hoidon parissa. Vahvoja osaamisalueitani tällä alalla ovat ehdottomasti raskaana olevien sekä synnyttäneiden naisten hoito ja kuntoutus kaikissa erilaisissa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa, suorien vatsalihasten erkauman (Diastasis recti) kuntoutus, erilaisten lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutus, sekä myofaskiaalinen hoito, jota toteutan MyFascia -konseptin mukaisesti. 

Fysioterapeuttina olen tarkka ja nostan suureen arvoon asiakkaan terveyden ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen tarkastelun. Kouluttaudun ahkerasti ja koenkin jatkokouluttautumisen tällä alalla välttämättömänä. Tieto kehittyy jatkuvasti ja on tärkeää pysytellä sen mukana, voidakseen auttaa asiakkaitaan parhaimmalla mahdollisella tavalla kuntoutuksen tiellä. 
 

bottom of page