top of page
Decorated Wedding Table

KODIN JUHLIA JA UNELMIA -SISUSTUSKURSSI

4.–5.3.2023

Tältä kurssilta saat raikkaita sisustusideoita kodin arkeen ja juhlaan: vinkkejä kesän juhlakattauksiin, tietoa eri sisustustyyleistä ja ohjausta oman maun mukaisen moodboardin rakentamiseen.

OPETUSPÄIVÄT JA KELLONAJAT

La 4.3. klo 10–15 

Su 5.3. klo 10–15 

Päivien aikana pidetään lounastauko omin eväin.

Lauantaina keskitymme juhlasisustukseen. Saat tietoa ja ideoita kodin juhlien suunnitteluun ja järjestämiseen. Hyödynnämme työskentelyssä moodboardia eli leikekirjamaista mielikuvataulua.

Päivän aikana:

• Käymme läpi kodin juhlasuunnittelun perusteita.

• Suunnittelemme ja ideoimme joko oikean tai kuvitteellisen oman juhlan tekemällä siitä moodboardin.

• Opettelemme erilaisia lautasliinojen taittelumalleja.
 

Sunnuntaina aiheena on unelmakoti. Saat tietoa kodin sisustamisen perusteista ja eri sisustustyyleistä sekä vinkkejä viihtyisän kodin luomiseen.

Päivän aikana:

• Tutustumme sisustuksen tyylisuuntiin ja tämän hetken sisustustrendeihin.

• Teemme omasta kodista, yksittäisestä tilasta tai sisustustyylistä moodboardin, jota voit hyödyntää tulevissa sisustusvalinnoissasi.


 

Kurssi sopii kaikille sisustamisesta kiinnostuneille aikuisille ja nuorille. Varaa mukaasi muistiinpanovälineet ja sakset. Muuta materiaalit saat kurssilta.

 

Kurssin opettajana toimii sisustussuunnittelija, visualisti Satu Nurmi.

 

RUOKAILUT

Varaa mukaan omat eväät! Päivien aikana pidetään lounastauko.

 

HINTA

Hinta: 75 € / hlö / kurssi

Ilmoittaudu 5.2. mennessä!

Tutustu koulutuksen peruutusehtoihin täällä.

OPETTAJAESITTELY

”Olen Satu Nurmi, erityisluokanopettaja, sisustussuunnittelija- yrittäjä ja visualisti Raumalta.

Sisustaminen, erilaiset tilaratkaisut ja arkkitehtuuri ovat kiinnostaneet minua aina. Ensimmäisen työurani olen kuitenkin tehnyt opetuksen ja kasvatuksen parissa.

Vuonna 2015 toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja lähdin opiskelemaan sisustussuunnittelua Turun Sisustusakatemiaan, jonka päätteeksi perustin sisustuspalvelua tarjoavan yritykseni STAILIAMO:n vuonna 2016. Sen jälkeen olen täydentänyt osaamistani vielä sisustusartesaani- ja visualistiopinnoilla. Minulle on tärkeätä, että kouluttaudun säännöllisesti ja ylläpidän ammattitaitoani. Minun mottoni on: ”Vierivä kivi ei sammaloidu” ja elän sen mukaisesti.

Sisustuspalveluihini kuuluu erilaisten kurssien ja teemailtojen järjestäminen. Sisustussuunnittelijana olen pystynyt yhdistämän kaksi intohimoani: opettamisen ja sisustamisen. Oma innostus opetettavaan asiaan ja positiivisen asenne elämään ovat ehdottomasti minun vahvuuksiani. Sisustuskurssini pyri suunnittelemaan monipuolisiksi tapahtumiksi, jossa kurssilainen pääsee osallistumaan, tekemään itse asioita ja inspiroitumaan.

Minulle estetiikka on tärkeätä ja rakastan kaikkea kauneutta ympärilläni. Etsin ja huomaan kauneutta usein arjen tavallisissa asioissa, luonnossa ja elämän pienissä yksityiskohdissa.  Minulle sisustaminen, visuaalisesti kauniit asiat ja valokuvaaminen toimivat hyvänä lääkkeenä ”estetiikan nälkääni”. Rentoudun parhaiten kotona tai mökillä Rauman saaristossa oman perheen kanssa sekä ulkona luonnossa liikkuen ja valokuvaten.”

Majoitu koulutuksen ajan Länsi-Suomen opistolla

Opistokampuksella on myös majoitusmahdollisuus.​

Majoitus:

2 hengen huone (oma suihku ja wc) 50 €/ huone/ yö
2 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 40 €/ huone/ yö
1 hengen huone (oma suihku ja wc) 30 €/ huone/ yö
1 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 25 €/ huone/ yö

Lue koulutuksen peruustusehdoista täältä.

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page