top of page
Modern Dancer

Omistaudu tanssille!

Ammattilaisten opissa Huittisissa! 

Fancy Dance Shoes

 Seuraava koulutus 4.9.-30.11.2023

Kolmen kuukauden paritanssikoulutuksen aikana laajennat osaamistasi oman tanssin, parityöskentelyn, tanssimusiikin ja pedagogiikan näkökulmasta.

Kehity tanssijana intensiivisellä paritanssijaksolla Länsi-Suomen opiston rauhallisessa miljöössä! 

Paritanssikoulutus on nautinnollinen tanssielämys harrastajille ja tanssin parissa jo työskenteleville henkilöille, jotka haluavat kehittää itseään tanssijoina.

Tanssikurssi, joka syventää osaamistasi paritanssista 

Tanssikurssi sopii tanssialan ammattilaisille, jotka haluavat kehittyä tanssijoina mutta myös aktiiviharrastajille, jotka haluavat oppia uutta ja pitää tanssitaitoaan yllä. Länsi-Suomen opisto tarjoaa kattavat paritanssi- ja seuratanssikurssit kaiken ikäisille ja taitoisille tanssijoille. Voit ilmoittautua mukaan yksin tai parin kanssa.

 

Länsi-Suomen opisto tarjoaa erilaisia vaihtuvia tanssikursseja, mutta paritanssikurssi kuuluu vakituiseen opetusvalikoimaan. Ilmoittaudu mukaan, ja tule oppimaan kehonhallintaa, itseilmaisua, tanssin pedagogiikkaa sekä laajentamaan tietämystäsi tanssitekniikoista!

Mitä tanssikurssilla opitaan?

Länsi-Suomen opiston tanssikurssilla opitaan monenlaisia eri tanssityylejä. Paritanssikursseilla keskitytään seuratanssin perusteisiin, vakio- sekä latinatanssien opetteluun, tanssijan hyvinvointiin, kehonhuoltoon, tanssin pedagogiikkaan ja tanssitietämykseen. 

Kyseessä on siis huomattavasti kokonaisvaltaisempi tanssikurssi kuin perinteiset kurssit. Monipuolisen koulutuksen aikana taitosi sekä tietosi tanssista kasvaa. Kursseilla tanssitaan yksin, kaksin ja ryhmässä. Pääset kehittämään osaamistasi siis yksilötasolla, mutta saat samalla taitoja ryhmätanssiin.

 

Paritanssi 

Kurssin pääpaino on tanssin perusteissa, mutta tanssityyleihin ja kulttuuriin sukelletaan tavallista syvemmällä tasolla. Kurssi antaa sinulle valmiuksia toimia tanssin opettajana tai tanssialan ammattilaisena. Tanssikurssilla oivallusten kautta kuljettu matka nostetaan oppimisen keskiöön.

Kurssilla syvennytään muun muassa

  • Tangoon 

  • Valssiin 

  • Hitaaseen valssiin 

  • Salsaan 

  • Foxtrotiin 

  • Rumba-boleroon 

  • Cha chaan

Ilmoittaudu Paritanssi-kurssille

Erilaiset tanssityylit, niiden hallinta sekä niihin syventyminen ovat keskeinen osa kaikissa Länsi-Suomen opiston tanssikursseissa. Kaikkiin tyyleihin luodaan katsaus kurssin aikana, mutta opiskelijat voivat myös itse vaikuttaa siihen, mitä tansseja opiskelevat itsenäisen työskentelyn aikana.

 

 

Kuka voi osallistua paritanssin kurssille?

Paritanssikurssille voi ilmoittautua yksin tai parin kanssa. Tanssikurssi on suunnattu tanssijoille, joilla on jo aiempaa kokemusta tanssista. Kurssille voivat ilmoittautua harrastajat mutta myös he, ketkä haluavat tanssia ammatikseen. 

Kurssit sopivat kuitenkin käytännössä kaikille, joilla on perustietoa tanssista mutta myös halua kehittyä tanssijana sekä intoa oppia uutta. Samalla tanssikurssi tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää tanssijalle hyödyllisiä taitoja sekä tanssin pedagogiikkaa. 

Miten ilmoittautuminen tapahtuu ja miten paljon kurssi maksaa?

Voit ilmoittautua kolmen kuukauden tanssikurssille Länsi-Suomen opiston kotisivuilla. Koulutus tapahtuu paikan päällä opistolla Huittisissa, missä pääset opettelemaan tanssia kauniissa ympäristössä sekä viihtyisässä ilmapiirissä! 

 

Paritanssikurssi maksaa kuukaudessa 550 euroa. Hintaan sisältyy aamiainen ja lounas kaikkina opetuspäivinä, joten pääset syömään aina valmiiseen pöytään.

Opistolla on hyvät majoitusmahdollisuudet, joten voit vuokrata meiltä huoneen edulliseen hintaan. Pääset siis opiskelemaan ympäristöön, missä voit keskittyä pelkästään tanssin opetteluun kolmen kuukauden ajan.

 

Ilmoittaudu Länsi-Suomen opiston tanssikurssille

 

Tule opiskelemaan paritanssia syvemmällä tasolla tanssikurssille! Viihtyisä opistomme sijaitsee Huittisissa, mistä on lyhyt matka Turkuun, Tampereelle, Poriin ja Raumalle. Kattavat majoitustilamme mahdollistavat sen, että voit tulla paritanssikurssille hieman kauempaakin.

 

Kolmen kuukauden kurssin aikana pystyt keskittymään tanssiin perusteellisesti. Tanssikurssin opettajat ovat alansa ammattilaisia, joten heiltä saat käytännön ohjeita ja neuvoja tanssin opiskeluun.

 

Tanssikurssien lisäksi tarjontaamme kuuluu muita koulutuksia, kuten musiikkiteatteri, English Drama sekä kieliopintoja. Meidän kauttamme pystyt varaamaan myös kokous- ja juhlatilat. Ole siis yhteydessä Länsi-Suomen opistoon, jos kiinnostuit tai sinulla on kysyttävää kursseista! 

 

Sign me up!

TULOSSA MYÖS:

VOIT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ LYHYTKURSSEISTA

Ballroom Dancing
_edited.jpg

14.–15.5.2022

Kurssipäivien aikana opit paritanssin perusteet ja saat tietoa myös suomalaisesta
tanssikulttuurista.

9.–13.5.2023

Tällä kurssilla pääset opettelemaan argentiinalaista tangotanssia, tutustumaan lajin kulttuuriin ja musiikkiin, sekä tanssimaan argentiinalaisen tangon tanssiaisiin eli ”milongaan”.

bottom of page