top of page
Rake Salo opettaa West Coast Swingiä

Kuvaaja Elisa Juhala

WEST COAST SWING

1.–2.3.2024

Syvenny West Coast Swingin perusteisiin ja ota ne haltuun tanssimalla paljon! Tällä tiiviskurssilla saat paljon henkilökohtaista palautetta, jonka avulla voit kehittää tanssimistasi edelleen.

Kurssille voidaan ottaa vielä pareja ja viejiä!

West Coast Swingiä Länsi-Suomen opistolla
 

OPETUSPÄIVÄT JA KELLONAJAT

 

Perjantai 1.3.2024

klo 18–20.30

 

Lauantai 2.3.2024

klo 9-12.15

Lounastauko omin eväin

klo 13.15-15.45

Perjantaina lähdetään liikkeelle aivan alkeista, mutta heti hieman syventävällä otteella. Tanssitaan paljon opetettavaa asiaa ja edetään kuvio kerrallaan kohti moninaisempia kokonaisuuksia. Lauantaina käydään läpi kahdeksaan iskuun perustuvaa perusaskelta ja sen soveltamista kuvioihin. Myös pyörimistä otetaan haltuun. Rake on tottunut vetämään pitkiä kursseja kahdessa päivässä ja opetuksen ja tanssimisen tahditus onkin kohdallaan. Näin tanssijat jaksavat pitkän rupeaman fyysisesti hyvin. Kurssi sopii parhaiten jo aiemmin jotain paritanssia tanssineille tai muita kehollisia lajeja harrastaneille ihmisille. Toivomme, että kaikki osallistujat kokevat olevansa tervetulleita treenaamaan itseään entistä paremmaksi.

HINTA

Hinta: 120 € / osallistuja. Hinta sisältää opetuksen. 

 

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä opisto@lsopisto.fi tai soita +358 (2) 560 7750 (ma–pe klo 9–11 ja 13–15.30)

 

Kurssi toteutuu! Kurssille voidaan ottaa vielä pareja ja viejiä!

Voit ilmoittautua mukaan vielä 26.2 asti!

Lue koulutuksen peruutusehdoista täältä.

OPETTAJANASI
RAKE SALO

Rake Salo on opettanut tanssia ympäri Suomen jo vuosia. Hänen teho-opetuksensa keskiössä on vienti-seuraamisen kehittyminen. Ilman aitoa vienti-seuraamista paritanssi ei hänen mielestään ole tanssia. Raken opissa saat kroppakaupalla lisää pureskeltavaa tanssiasi rikastuttamaan.

Rake Salo Kuvaaja Niina Ala-Krekola.jpg

Kuvaaja Niina Ala-Krekola

Majoittuminen

Opistokampuksemme majoitustilat ovat täynnä. Majoitusta voit kuitenkin kysellä esimerkiksi Huittisten Ratsastuskeskukselta. Tähän majoitukseen on matkaa Länsi-Suomen opistolta noin 7,5km.

Majoitus:

1 hengen huone (oma suihku ja wc) 65€/ huone / yö

2 hengen huone (oma suihku ja wc) 85 €/ huone / yö

Huoneen voi varata suoraan Huittisten Ratsastuskeskukselta sähköpostilla toimisto@rekikoski.fi tai numerosta 02 567 797.

Lue koulutuksen peruustusehdoista täältä.

Anchor 1
bottom of page