top of page
IMG-20190918-WA0000.jpg

YÖN YLI RETKI 

6.-7.8.2022

Pakkaa mukaan ystävät tai perhe ja lähde eräoppaan kanssa yöretkelle Joutsijärvelle!

Tämä retkeilykurssi sopii aloitteleville retkeilijöille ja heille, jotka haluavat syventää tai palautella mieleen retkeilyssä huomioitavia asioita. Retki suuntautuu Ulvilan Kullaalla sijaitsevalle Joutsijärvelle. Maasto on vaihtelevaa, paikoin kivikkoista ja kulkee vesistön vierellä. Erä- ja luonto-opas Hanna Renforsin johdolla osallistuja saa perusvalmiudet ja tietämystä omatoimiseen retkeilyyn.

Nauti luonnosta ja opi uutta

Retki sopii erinomaisesti vaellusharrastusta aloitteleville hyvän peruskunnon omaaville perheille. Alaikärajaa ei ole, mutta vanhempi huolehtii lapsen kulkemisesta (esim. kantoreppu) ja ruokahuollosta. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan lupa osallistumiseen. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa retkeilykokemusta. Kurssi ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Yön yli vaellus on täydellinen mahdollisuus tutustua retkeilyyn ja vaellusharrastukseen samanhenkisten ihmisten kanssa ammattitaitoisessa ja turvallisessa ympäristössä erä- ja luonto-oppaan opastamana. Samalla opit harrastuksen saloja ja saat paljon vinkkejä oman retkeilyharrastuksen tueksi.

Lauantai 6.8.2022
Viikonloppuretki alkaa kokoontumisella Ulvilan Joutsijärvellä (osoite myöhemmin lähetettävässä infokirjeessä) lauantaina klo 13.  Vaellamme rauhalliseen tahtiin taukoja pitäen ja maisemista nauttien. Iltaruoan opas valmistaa nuotiolla.

Sunnuntai 26.9.2022
Toisena vaelluspäivänä patikoimme lyhyemmän matkan. Retki päättyy pysäköintialueelle sunnuntaina klo 12 mennessä.

Tarkemmat osallistumisinfot:

  • Infotilaisuus Länsi-Suomen opistolla ma 1.8. klo 17.30–19. Osallistujilla on mahdollisuus osallistua retkioppaan pitämään infotilaisuuteen. Asiaa varustuksesta, kuinka pukeutua, mitä ruokaa mukaan, millainen teltta on hyvä jne… Opettaja esittelee tilaisuudessa suosittuja retkieväitä, keittimiä ja muita varusteita sekä lainattavissa olevia telttoja ym.

  • Osallistujat saavat noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua tarkemmat infot sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen.

 

Retkelle osallistuvan tulee huomioida itsenäisesti:

  • Osallistujalla tulee olla mukana rinkka, jossa kantaa mukana kahden päivän varusteet: majoite, makuupussi, alusta, retkiruoat keitin. Vaihtovaatteet, sadevarusteet ja muut tarvittavat varusteet. Tarkan varustelistan saat ilmoittautumisen jälkeen. Oppaalta on mahdollista vuokrata majoitteita, makuualustoja, retkikeittimiä. Kysy lisää!

  • Retkelle osallistujat vastaavat itse omalla kustannuksellaan kuljetuksistaan lähtöpaikkaan ja sieltä pois.

 

Mikäli sinulle jäi jotain kysyttävää tai jos olet ajoneuvoa vailla, ota yhteyttä opisto@lsopisto tai +358 (2) 560 7750 (parhaiten tavoitat meidät ma–pe klo 9–11.30 ja 13–15.30) ja yritetään löytää vastaus / ratkaista ongelma!

 

Opettajana Hanna Renfors

Hinta:

90 €/ osallistuja (sis. infotilaisuuden, opastetun yön yli retken, la-illan retkiruokailun)

45 €/ oman aikuisen kanssa osallistuva alle 12-vuotias (sis. infotilaisuuden, opastetun yön yli retken, la-illan retkiruokailun)

Ilmoittaudu 18.7.2022 mennessä!


Lue koulutuksen peruutusehdoista täältä.

Majoitu koulutuksen ajan Länsi-Suomen opistolla

Opistokampuksella on myös majoitusmahdollisuus.​

Majoitus:

2 hengen huone (oma suihku ja wc) 50 €/ huone/ yö

2 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 40 €/ huone/ yö

1 hengen huone (oma suihku ja wc) 30 €/ huone/ yö

1 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 25 €/ huone/ yö

 

Lue koulutuksen peruustusehdoista täältä.

IMG-20190917-WA0042.jpg

Opettajana Hanna Renfors

Erä- ja luonto-opas, melontaohjaaja ja ikuinen luontoihmettelijä. Pikkutyttönä partiossa löytyi se yhteys ja kaipuu luontoon, joka on säilynyt näihin päiviin asti. Ohjaan ja opastan mieluiten rennolla meiningillä ja ilon kautta! 


Luonto on aina ollut itselleni sekä se virtapankki että rauhoittava ja maadoittava elementti.  Toivon että voin jakaa omaa tietotaitoani ja innostustani sinulle!

Anchor 1
bottom of page