top of page
tammikuu 2024.jpg

Englantia 50+ kertauskurssi

20.1–31.1.2025

Tervetuloa kertaamaan englannin kieltä, tapaamaan vanhoja ja uusia opiskelukavereita ja nauttimaan opistoarjesta kahdeksi viikoksi tammikuussa 2025! Kurssi on suunnattu Länsi-Suomen opiston Englantia 50+ (3 kk) kurssin käyneille.

KIELIKURSSIN JATKOT LÄNSI-SUOMEN OPISTOLLA

Opetusta on kummallakin viikolla maanantaista perjantaihin yhteensä 50 x 45 min.

Tunnit ovat klo 9–14.15 välillä.

Kurssin opettajana toimii Kristian Hannikainen. Jos teillä herää toiveita kurssin sisältöön liittyen, voitte laittaa niistä viestiä suoraan opettajalle osoitteeseen hannikainenkristian@gmail.com

 

RUOKAILUT

Aamiainen tarjoillaan opiston ruokalassa klo 8–9 ja lounas klo 12.15–13.15.

 

HINTA

385 € / osallistuja. Hinta sisältää opetuksen lisäksi aamiaisen ja lounaan kaikkina opiskelupäivinä. 

Kurssille on mahdollista osallistua myös etänä. Kurssin hinta etäopiskelijalle on 325 € / osallistuja. Hinta sisältää etäopetuksen.

 

ILMOITTAUTUMINEN & PERUUTUSEHDOT

Ilmoittaudu 31.12.2024 mennessä.

Ilmoittautuminen vain lomakkeen kautta, alla olevasta linkistä.

HUOM! Kerro ilmoittautumislomakkeella kurssin nimi (Englantia 50+ kertaus).

Lisätiedot: opisto@lsopisto.fi 

 

Peruutusehdot:

Lyhytkurssin voi peruuttaa maksutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % kurssimaksusta. Alle 2 vuorokautta ennen kurssin alkamista tehdyistä peruutuksista veloitamme koko kurssimaksun. Huomioithan, että kurssin maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus.

Muista ilmoittaa tilitietosi palautusta varten.

Länsi-Suomen opistolla on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Tällaisessa tapauksessa jo maksetut kurssimaksut palautetaan täysimääräisinä. Kurssin peruuntuessa tai keskeytyessä viranomaismääräysten tai -suositusten vuoksi, maksuvelvoite katkeaa välittömästi.

Majoitu koulutuksen ajan Länsi-Suomen opistolla

Kurssilaisilla on mahdollisuus varata majoitus. Huoneita on rajallinen määrä!

1hh: 75€ / vko / huone

2hh: 80€ / vko / huone

Majoitusvaraukset osoitteesta: opisto@lsopisto.fi 

Anchor 1
Anchor 2
OPETTAJANASI

KRISTIAN HANNIKAINEN

Kristian Hannikainen´s father is Finnish and his mother is Italian. He spent most of his life abroad and after growing up in such diverse places as Brazil, Italy and Mexico, he finished school and got 3 A-levels in the UK. After completing his military service in Finland he left for Mexico in 1992 to study Latin American Literature at Iberoamericana University and spent the next 23 years teaching English, Spanish and Italian. He returned to Finland in 2015 where he has been a freelance language teacher.


Kristian Hannikaisen isä on suomalainen ja äiti italialainen. Hän on viettänyt suuren osan elämästään ulkomailla, esim. Brasiliassa, Italiassa ja Englannissa, missä hän opiskeli koulussa. Palattuaan Suomeen suorittamaan asevelvollisuutensa hän lähti Meksikoon missä hän opiskeli Latinalais-Amerikkalaista kirjallisuutta Iberoamericana yliopistossa. Sen jälkeen hän opetti siellä englantia, espanjaa ja italiaa 23 vuotta. Hän palasi Suomeen vuonna 2015 missä hän on opettanut kieliä Sastamalan, Huittisten ja Pyhäjärviseudun aikuisopistoissa ja Länsi-Suomen opistossa.
 

bottom of page