top of page

Suosittu kolmen kuukauden paritanssikurssin aikana laajennat osaamistasi oman tanssin, parityöskentelyn, tanssimusiikin ja pedagogiikan näkökulmasta.

Kehity tanssijana intensiivisellä paritanssikurssilla Länsi-Suomen opiston rauhallisessa miljöössä! 

_edited.jpg
_edited.jpg

Tule kertaamaan paritanssin oppeja, tapaamaan vanhoja tuttuja ja tutustumaan uusiin! Kurssi on suunnattu Länsi-Suomen opiston pitkän paritanssikoulutuksen käyneille.

Lattariviikko pitää sisällään lajien tanssitekniikkaa, parityöskentelyn perusteita ja kuviomateriaalia sekä paljon tanssia ja tanssiaiheista juttua samanhenkisten ihmisten seurassa!

IMG_2882.JPG
IMG_2905.JPG

Tämän viikon aikana perehdytään soivan musiikin perusteisiin, rakenteeseen ja yksityiskohtiin ja sovelletaan musiikin asioita omaan tanssiin tutuissa lavatanssilajeissa eli monipuolistetaan tanssien musiikintulkintaa!

ARGENTIINALAINEN TANGO

2.–5.12.2024

Oletko käynyt argentiinalaisen tangon kursseja ja haluat syventää oppimaasi? Tällä kurssilla on tarkoitus päästä lähelle lajin "ydintä" ja "sydäntä": pääset vahvistamaan teknisiä valmiuksiasi, laajentamaan liikekieltäsi, oppimaan lisää parin välisestä vuorovaikutuksesta, tutustumaan lajin kulttuuriin ja musiikkiin, sekä tanssimaan argentiinalaisen tangon tanssiaisiin eli ”milongaan”.

Jenna Polvi kuva 1.jpg
bottom of page