top of page
Englannin kielen kurssi aikuisille

Englannin kielen kurssi - Englantia 50+

2.9-29.11.2024

Ilmoittaudu mukaan jo nyt!

Englannin kielen kurssi tarjoaa varmuutta ja valmiuksia englannin kielen puhumiseen ja ymmärtämiseen. Lisäksi saat uusia ystäviä ja yhteisöllisiä kokemuksia. Opistollamme on kaunis opiskeluympäristö ja pääsy valmiiseen ruokapöytään kaikkina opiskelupäivinä.


Tätä kaikkea tarjoaa Länsi-Suomen opiston yli 50-vuotiaille suunnattu englannin kielen kurssi Englantia 50+. Englanti on globaali kieli ja englannin kielen taidosta onkin paljon iloa ja hyötyä erilaisissa yhteyksissä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tule opiskelemaan ja kehittämään kielitaitoasi!

Englannin kielen kurssi yli 50-vuotiaille – Kehity englannin puhujana! 

Länsi-Suomen opiston laadukas englannin kielen kurssi Englantia 50+ on suunnattu yli 50-vuotiaille.

Englanti on kansainvälinen kieli, josta on paljon hyötyä niin ulkomailla kuin myös Suomessa.

Englannin kielen kurssi on erinomainen koulutus kaikille, jotka haluavat kehittyä englannin kielen puhumisessa ja kuuntelussa. Ehkäpä haluat oppia englantia matkustamista varten tai haluat puhua ulkomaalaisten läheistesi kanssa paremmin englanniksi? Englannin kielen kurssi on oiva valinta myös kaikille, jotka haluavat kehittää englannin kielen taitoaan työelämää varten.

Voit olla vasta-alkaja tai hieman kokeneempi englannin kielen puhuja. Opiskelu tapahtuu paikan päällä Länsi-Suomen opistolla, missä on kaunis opiskeluympäristö ja valmis ruokapöytä jokaisena opiskelupäivänä. Englannin kielen kurssi on mahdollista suorittaa myös etäopiskeluna omalta koneelta.

Tervetuloa opiskelemaan ja hankkimaan uusia kokemuksia sekä ystäviä Länsi-Suomen opiston englannin kielen kurssille! Opisto ja majoitustilat sijaitsevat Huittisissa. 

Ilmoittaudu mukaan jo nyt! Englannin kielen kurssin opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM! Ilmoittautuminen vain lomakkeen kautta, alla olevasta linkistä.

Lue alla olevista blogikirjoituksista opiskelijoiden ja henkilökunnan ajatuksia kielten opiskelusta Länsi-Suomen opistolla.

Eveliina, Englantia 50+

syksy 2023

“Osallistuin kokonaan etänä Zoomin kautta. Tämä onnistui hyvin ja olen hyvin pystynyt keskittymään opiskeluun. Ryhmä on ollut mukava ja kannustava, eikä minusta ole haitannut, että osa on paikan päällä ja osa opiskeli etänä.”

Johanna, Englantia 50+

syksy 2023

“Parasta koulutuksessa on loistava, innostava opettaja sekä kurssikaverit. Opiskelu poikkeaa normaalista kouluopetuksesta siten, että puhumme englantia paljon arkipäivän asioista ja sanasto sekä kielioppiasiat kehittyvät siinä kuin huomaamatta”

Jukka, Englantia 50+

syksy 2023

“Ehdottomasti voin suositella kurssia. Itsellä mielenkiinto englanninkielen opiskeluun heräsi kurssilla. Käytiin todellisia tilanteita ja sanoja läpi, mitä tarvitaan esim. matkoilla. Myös kulttuurieroista keskusteltiin. Aikuisille räätälöity opetus, ei niinkään koulumainen, perustuu puhumiseen”

Englannin kurssilla opiskelu Länsi-Suomen opistolla

Koulutuksen ajan voit halutessasi majoittua opiston pihapiirissä sijaitsevissa majoitusrakennuksissa. Rauhallinen ja luonnonläheinen kampusalue lähellä Huittisten keskustan palveluita takaa onnistuneen opiskelukokemuksen.

HUOM! Majoituskapasiteettimme opistolla on rajallinen, majoitus ensisijaisesti kahden hengen huoneissa! 

Jaettu 2hh: 80€ / vko / huone (suihku ja WC huoneessa)

Jaettu 2hh: 60€ / vko / huone (suihku ja WC käytävällä)

Katso lisätiedot majoituksesta täältä.

Englantia 50+ (13 opintoviikkoa)

Ajankohta: 2.9.-29.11.2024 (Talviloma 24.-27.10.2024)

Opetusta: ma – pe klo 9–14.15, keskimäärin 25 oppituntia viikossa

Hinta: 472 € / kk (kokonaishinta 1 416 €). Hinta sisältää opetuksen sekä

aamiaisen ja lounaan opetuspäivinä. 

Etäopetuksen hinta: 352 € / kk (kokonaishinta 1 056 €). Hinta sisältää opetuksen etäyhteyden välityksellä.

Opintotukioikeus: Englannin kielen kurssi on kokopäiväinen ja oikeuttaa KELA:n opintotukeen

(Henkilöllä ei ole oikeutta opintotukeen siltä ajalta, jolta henkilö saa työeläkelakien mukaista täyttä työkyvyttömyyseläkettä, työuraeläkettä, kuntoutusrahaa samaan koulutukseen, työkyvyttömyyseläkettä ja kuntoutuskorotusta samaan koulutukseen, vanhuuseläkettä, osittaista vanhuuseläkettä tai varhennettua vanhuuseläkettä.)

Lue opintomaksuista ja peruutusehdoista.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Kenelle englannin kielen kurssi sopii? 

Englannin kielen kurssi sopii kaikille yli 50-vuotiaille, joilla on motivaatiota ja halua kehittyä englannin puhumisessa ja kuuntelussa. Englannin kielikurssilla harjoitellaan englannin kieltä erilaisten harjoitusten avulla ja käytännön tekemisen kautta. Tehtäviä tehdään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Kurssilla katsotaan toisinaan myös videoita ja tehdä niihin liittyviä tehtäviä. 

Opiskelua on viisi oppituntia päivässä viitenä päivänä viikossa, joten harjoitusta tulee runsaasti. Kolmen kuukauden tiiviin opiskelun aikana kielitaito kehittyy varmasti. 

 

Englannin kielikurssilla opetus tapahtuu paikan päällä Länsi-Suomen opiston tiloissa Huittisissa tai etänä kotoa käsin. Tarjoamme majoitusmahdollisuuden kolme kuukautta kestävän kurssin ajaksi. Paikan päällä opiskeleville englannin kielen kurssin hintaan sisältyy aamiainen ja lounas jokaisena opetuspäivänä.

Mitkä ovat englannin kielikurssin tavoitteet?
 

Kurssin päätavoite on kehittää opiskelijoiden osaamista englannin kielen puhumisessa, laajentaa opiskelijoiden kuulun ymmärtämistä ja sanavarastoa. Kolmen kuukauden aikana laajennat sanavarastoasi uusilla sanoilla, harjoittelet englannin puhumista ja kuuntelemista sekä saat itsevarmuutta englannin puhumiseen ulkomailla ja Suomessa. Englannin kielen kurssin jälkeen pystyt puhumaan monipuolisempaa englantia erilaisissa arkielämän tilanteissa. 

  

Miten haen englannin kielen kurssille?

Englannin kielen kurssille otetaan niin paljon opiskelijoita, kuin paikkoja riittää. Voit täyttää hakemuksen Länsi-Suomen opiston kotisivuilla, niin olemme sinuun yhteydessä kurssiin liittyen. Englannin kielen kurssi kestää kolme kuukautta, ja kurssi maksaa 472 euroa kuukaudessa. 

Englannin kielikurssin opetusryhmien koot ovat pieniä, joten jokaisen opiskelijan yksilölliset tarpeet pystytään ottamaan hyvin huomioon. Opastusta ja apua on siis runsaasti tarjolla, jotta oppiminen olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. 

Englannin kielen kurssia varten ei tarvitse hankkia kirjallisuutta, vaan opetusmateriaalit jaetaan Länsi-Suomen opiston toimesta. 

OPETTAJASI ENGLANNIN KURSSILLA

KRISTIAN HANNIKAINEN

Kristian Hannikainen´s father is Finnish and his mother is Italian. He spent most of his life abroad and after growing up in such diverse places as Brazil, Italy and Mexico, he finished school and got 3 A-levels in the UK. After completing his military service in Finland he left for Mexico in 1992 to study Latin American Literature at Iberoamericana University and spent the next 23 years teaching English, Spanish and Italian. He returned to Finland in 2015 where he has been a freelance language teacher.


Kristian Hannikaisen isä on suomalainen ja äiti italialainen. Hän on kasvanut ja viettänyt suuren osan elämästään ulkomailla, esim. Brasiliassa, Italiassa ja Englannissa, jossa hän kävi koulua. Suoritettuaan Suomessa asevelvollisuutensa hän lähti Meksikoon opiskelemaan Latinalais-Amerikkalaista kirjallisuutta Iberoamericana yliopistoon. Sen jälkeen hän opetti Meksikossa englantia, espanjaa ja italiaa 23 vuotta. Kristian palasi Suomeen vuonna 2015 ja on sen jälkeen opettanut kieliä Sastamalan, Huittisten ja Pyhäjärviseudun kansalaisopistoissa ja Länsi-Suomen opistossa.
 

Kristian Hannikainen Esittely

Ilmoittaudu Länsi-Suomen opiston englannin kurssille

 

Hae mukaan englannin kurssille ja tule kehittämään kielitaitoasi! Englannin kielen kurssille voivat ilmoittautua kaikki yli 50-vuotiaat, jotka pystyvät sitoutumaan opintoihin kolmen kuukauden ajaksi. Kielikurssilla kehitystä taidoissa tapahtuu varmasti! Samalla saat rohkeutta vuorovaikutukseen ja lisää keinoja itsesi ilmaisuun englannin kielellä. Kielitaidon laajentaminen on aina hyödyllistä niin yksityiselämässä kuin töiden kannalta. Englannin kurssin jälkeen olet entistä varmempi englannin kielen käyttäjä.

Englannin kurssin lisäksi löydät meiltä myös tanssikursseja ja hyvinvointikursseja. Lisäksi vuokraamme juhla- ja kokoustiloja erilaisia tilaisuuksia varten. Tutustu tarjontaamme nettisivuillamme ja ole meihin yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää!

 

 

Englannin viikonloppukurssi
syksyllä 2024

Mikäli kolmen kuukauden intensiivinen kurssi ei sovi arkeesi, meillä on myös englannin kielen kurssi neljänä viikonloppuna syksyllä 2024. 

bottom of page