top of page
_edited.jpg

PARITANSSIN KERTAUSKURSSI

10.–13.6.2024

Tule kertaamaan paritanssin oppeja, tapaamaan vanhoja tuttuja ja tutustumaan uusiin! Kurssi on suunnattu Länsi-Suomen opiston pitkän paritanssikoulutuksen käyneille.

Tanssikuplan jatkot Länsi-Suomen opistolla

Opetusta on maanantaista torstaihin yhteensä 25 x 45 min. Tunnit ovat pääsääntöisesti klo 9–16.30 välillä. Ryhmän kesken voidaan yhdessä sopia mahdollisista aikataulumuutoksista. 

Kurssilla päästään nauttimaan tanssista ja yhteisestä ajasta vanhojen tuttujen kanssa ja kenties saadaan uusiakin tanssituttavuuksia. Teemoina kurssilla on vienti-seuraaminen, hitaat ja paritanssit soolona —teemojen painotus päätetään yhdessä mukana olevien kurssilaisten kanssa. 

Kurssi pitää sisällään kaksi yhteistä illanviettoa:

  • maanantaina 10.6.  klo 18 Lissun ja Lassen pizzailta eli päästään Lissun ja Lassen kuistille nauttimaan Lassen herkullisesta kiviuunipizzasta. Tämä ilta sisältyy kurssin hintaan. 

  • keskiviikkona 12.6. mennään porukalla tanssimaan Punkalaitumen Särkkään, huikean hienolle tanssilavalle. Lipun jokainen ostaa itse ovelta. 

Tiistainakin on tiedossa tansseja, ainakin Tortinmäki Aurassa on järjestänyt tiistaitansseja, tännekin voivat halukkaat lähteä.

Opettajat:  Liisa Kontturi-Paasikko, Elisa Ahonen, Anniina Koivuniemi, Niina Kastari ja Lasse Paasikko.

 

RUOKAILUT

Aamiainen tarjoillaan opiston ruokalassa klo 8–9 ja lounas klo 12.15–13.15.

 

HINTA

Hinta: 250 € / osallistuja. Hinta sisältää opetuksen lisäksi aamiaisen ja lounaan kaikkina opiskelupäivinä sekä Lissun ja Lassen pizzaillan tarjoilut

 

ILMOITTAUTUMINEN & PERUUTUSEHDOT

Ilmoittaudu 8.5.2024 mennessä! Voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa.

Lisätiedot: opisto@lsopisto.fi 

Tutustu koulutuksen peruutusehtoihin täällä.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Koulutuksen ajan voit majoittua opiston pihapiirissä historiallisessa miljöössä sijaitsevissa majoitusrakennuksissa. Opiskelu Länsi-Suomen opistolla tarjoaa tilaa ajatella ja kehittää itseäsi turvallisessa yhteisössä. Rauhallinen ja pieni kampusalue Huittisen luonnon ja palveluiden keskellä takaa onnistuneen opiskelukokemuksen.

HUOM! Majoittuminen vain kahden hengen huoneissa varaustilanteen vuoksi.

2hh: 80€ / vko / huone

Tarkista huoneiden saatavuus ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse opisto@lsopisto.fi tai puhelimitse 02 5607750.

Majoitu Länsi-Suomen opistolla

bottom of page