Travel planning

ENGLANTIA 50+

1.9.–30.11.2022 

Varmuutta ja valmiuksia englannin kielen puhumiseen ja ymmärtämiseen, uusia ystäviä ja yhteisöllisiä kokemuksia, kaunis opiskeluympäristö ja pääsy valmiiseen ruokapöytään kaikkina opiskelupäivinä…


Tätä kaikkea tarjoaa Länsi-Suomen opiston yli 50-vuotiaille suunnattu kielikoulutus Englantia 50+. Englanti on globaali kieli ja englannin kielen taidosta onkin paljon iloa ja hyötyä erilaisissa yhteyksissä niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Opiskele englantia Länsi-Suomen opistolla

Kolmen kuukauden aikana kehitystä englannin kielen taidossasi tapahtuu varmasti!

Pääpaino on englannin kielen puhutun taidon harjoittelussa.

 

Saat rohkeutta vuorovaikutustilanteisiin ja itsesi ilmaisuun englannin kielellä. Kielioppia opiskellaan erilaisten vuorovaikutustilanteiden näkökulmasta, erityisesti puheharjoitusten kautta. Lähiopetuksen lisäksi opiskeluun liittyy myös itsenäisiä tehtäviä.


Kurssi on suunnattu kaikille 50 vuotta täyttäneille, jotka haluavat kehittää englannin kielen taitoaan perus-keskitasolla. Uskallat lähteä mukaan, vaikka muistaisit aikaisemmin oppimistasi englannin kielen ilmauksista vain sanoja sieltä täältä.

 

Kurssin jälkeen olet entistä varmempi englannin kielen käyttäjä! Englannin kielitaidon kehittymisen lisäksi koulutus tarjoaa mahdollisuuden viettää 3 kuukautta viihtyisässä ja luonnonläheisessä opiskeluympäristössä osana tiivistä opiskelijaryhmää.


Lähiopetusta on 25 oppituntia viikossa, ma-pe klo 9–14.15.

Opettajana toimii englannin kieltä äidinkielenään puhuva Kristian Hannikainen, joka puhuu kuitenkin sujuvasti myös suomen kieltä. 

Ilmoittautuminen koulutukseen on auki. 

Opiskelu ja majoitus Länsi-Suomen opistolla

Koulutuksen ajan voit majoittua opiston pihapiirissä historiallisessa miljöössä sijaitsevissa majoitusrakennuksissa. Opiskelu Länsi-Suomen opistolla tarjoaa tilaa ajatella ja kehittää itseäsi turvallisessa yhteisössä. Rauhallinen ja pieni kampusalue Huittisen luonnon ja palveluiden keskellä takaa onnistuneen opiskelukokemuksen.

Majoitusvaihtoehdot ja hinnat.

Englantia 50+ (13 opintoviikkoa)
1.9.2022–30.11.2022

Ilmoittaudu: 15.8.2022 mennessä
Opetusta: ma – pe klo 9–14.15, keskimäärin 25 oppituntia viikossa
Hinta: 425 € / erä (koulutus maksetaan yhteensä 3 erässä). Hinta sisältää opetuksen sekä
aamiaisen ja lounaan opetuspäivinä. 
Opintotukioikeus: opiskelu on kokopäiväistä ja oikeuttaa KELA:n opintotukeen
Länsi-Suomen Opisto, Huittinen

Lue opintomaksuista ja peruutusehdoista.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

OPETTAJANASI

KRISTIAN HANNIKAINEN

Kristian Hannikainen´s father is Finnish and his mother is Italian. He spent most of his life abroad and after growing up in such diverse places as Brazil, Italy and Mexico, he finished school and got 3 A-levels in the UK. After completing his military service in Finland he left for Mexico in 1992 to study Latin American Literature at Iberoamericana University and spent the next 23 years teaching English, Spanish and Italian. He returned to Finland in 2015 where he has been a freelance language teacher.


Kristian Hannikaisen isä on suomalainen ja äiti italialainen. Hän on viettänyt suuren osan elämästään ulkomailla, esim. Brasiliassa, Italiassa ja Englannissa, missä hän opiskeli koulussa. Palattuaan Suomeen suorittamaan asevelvollisuutensa hän lähti Meksikoon missä hän opiskeli Latinalais-Amerikkalaista kirjallisuutta Iberoamericana yliopistossa. Sen jälkeen hän opetti siellä englantia, espanjaa ja italiaa 23 vuotta. Hän palasi Suomeen vuonna 2015 missä hän on opettanut kieliä Sastamalan, Huittisten ja Pyhäjärviseudun aikuisopistoissa ja Länsi-Suomen opistossa.