top of page
Travel planning

Englannin kielen kurssi - englantia 50+

4.9.2023–1.12.2023

Englannin kielen kurssi tarjoaa varmuutta ja valmiuksia englannin kielen puhumiseen ja ymmärtämiseen. Lisäksi saat uusia ystäviä ja yhteisöllisiä kokemuksia. Opistollamme on kaunis opiskeluympäristö ja pääsy valmiiseen ruokapöytään kaikkina englannin kielen kurssin opiskelupäivinä.


Tämän kaiken tarjoaa Länsi-Suomen opiston yli 50-vuotiaille suunnattu englannin kielen kurssi Englantia 50+. Englanti on globaali kieli ja englannin kielen taidosta onkin paljon iloa ja hyötyä erilaisissa yhteyksissä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tule opiskelemaan englannin kurssille!

Englannin kielen kurssi yli 50-vuotiaille – Kehity englannin puhujana! 

Englannin kielen kurssi on erinomainen koulutus heille, ketkä haluavat kehittyä englannin puhumisessa ja kuuntelussa. Ehkäpä haluat oppia englantia matkustamista varten tai haluat puhua ulkomaalaisten läheistesi kanssa paremmin englanniksi? Englannin kielen kurssi on oiva valinta myös heille, jotka haluavat oppia englantia työtä varten.

Länsi-Suomen opisto tarjoaa laadukkaan englannin kielen kurssin, joka on suunnattu +50-vuotiaille. Voit olla vasta-alkaja tai hieman kokeneempi englannin puhuja. Englannin kielen kurssilla opiskelu tapahtuu paikan päällä opistolla, missä on kaunis opiskeluympäristö sekä valmis ruokapöytä jokaisena opiskelupäivänä. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua englannin kielen kurssille etänä omalta koneelta.

Englanti on kansainvälinen kieli, josta on paljon hyötyä niin ulkomailla kuin myös Suomessa.

Tervetuloa opiskelemaan ja hankkimaan uusia kokemuksia sekä ystäviä Länsi-Suomen opiston englannin kielen kurssille! Opisto ja majoitustilat sijaitsevat Huittisissa. 

Ilmoittaudu 20.8.2023 mennessä. Englannin kielen kurssin opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue syksyn 2022 englannin kurssin opiskelijoiden mietteitä opinnoista ja kansanopistoelämästä Länsi-Suomen opistolla täältä sekä blogikirjoitus siitä, miksi kielten opiskelu kannattaa.

Englannin kurssilla opiskelu Länsi-Suomen opistolla

HUOM! OPISTON MAJOITUS ON TÄYNNÄ. 

Englantia 50+ (13 opintoviikkoa)

4.9.2023–1.12.2023 (HUOM! Syysloma vk 41)

Opetusta: ma – pe klo 9–14.15, keskimäärin 25 oppituntia viikossa

Hinta: 472 € / kk (kokonaishinta 1 416 €). Hinta sisältää opetuksen sekä

aamiaisen ja lounaan opetuspäivinä. 

Etäopetuksen hinta: 352 € / kk (kokonaishinta 1 056 €). Hinta sisältää opetuksen etäyhteyden välityksellä.

Opintotukioikeus: Englannin kielen kurssi on kokopäiväinen ja oikeuttaa KELA:n opintotukeen

(Henkilöllä ei ole oikeutta opintotukeen siltä ajalta, jolta henkilö saa työeläkelakien mukaista täyttä työkyvyttömyyseläkettä, työuraeläkettä, kuntoutusrahaa samaan koulutukseen, työkyvyttömyyseläkettä ja kuntoutuskorotusta samaan koulutukseen, vanhuuseläkettä, osittaista vanhuuseläkettä tai varhennettua vanhuuseläkettä.)

Ilmoittautuminen englannin kielen kurssille 20.8.2023 mennessä.

Lue opintomaksuista ja peruutusehdoista.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Keille englannin kielen kurssi sopii? 

Englannin kielen kurssi sopii kaikille yli 50-vuotiaille, joilla on motivaatiota ja halua kehittyä englannin puhumisessa ja kuuntelussa. Englannin kielikurssilla harjoitellaan englantia erilaisten harjoitusten avulla ja käytännön tekemisen kautta. Tehtäviä tehdään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Joskus saatetaan katsoa opetusvideoita ja tehdä niihin liittyviä tehtäviä. 

Kurssilla opiskellaan viitenä päivänä viikossa, joten harjoitusta tulee säännöllisin väliajoin. Kolmen kuukauden englannin kielikurssilla opiskellaan jokaisena päivänä viisi tuntia. Englannin kielen kurssin tiheän opiskelun ansiosta jo opitut asiat eivät unohdu opistomme englannin kielen kurssilla vaan taitoa karttuu hyvään tahtiin.

 

Englannin kielikurssilla opetus tapahtuu paikan päällä opiston tiloissa Huittisissa, joten tarjoamme majoitusmahdollisuuden kolme kuukautta kestävän kurssin ajaksi. Englannin kielen kurssin hintaan sisältyy aamiainen ja lounas jokaisena opetuspäivänä, joten pääset valmiiseen pöytään jokaisena oppipäivänä.

Mitkä ovat englannin kielikurssin tavoitteita?
 

Englannin kielen kurssin päätavoite on laajentaa opiskelijoiden osaamista ja sanavarastosa. Kolmen kuukauden aikana pystyt laajentamaan sanavarastoasi uusilla sanoilla, harjoittelemaan englannin puhumista ja kuuntelemista sekä saat itsevarmuutta englannin puhumiseen ulkomailla ja Suomessa. Englannin kielen kurssin jälkeen pystyt puhumaan enemmän ja monipuolisempaa englantia erilaisissa arkielämän tilanteissa. 

  

  

Miten haen englannin kielen kurssille?

Englannin kielen kurssille otetaan niin paljon opiskelijoita, kuin paikkoja riittää. Voit täyttää hakemuksen Länsi-Suomen opiston kotisivuilla, niin olemme sinuun yhteydessä kurssiin liittyen. Englannin kielen kurssi kestää kolme kuukautta, ja kurssi maksaa 472 euroa kuukaudessa. 

Englannin kielikurssin opetusryhmien koot ovat pieniä, joten jokaisen opiskelijan yksilölliset tarpeet pystytään ottamaan hyvin huomioon. Opastusta ja apua on siis runsaasti tarjolla, jotta oppiminen olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. 

Englannin kielen kurssia varten ei tarvitse hankkia kirjallisuutta, vaan opetusmateriaalit jaetaan Länsi-Suomen opiston toimesta. 

OPETTAJASI ENGLANNIN KURSSILLA

KRISTIAN HANNIKAINEN

Kristian Hannikainen´s father is Finnish and his mother is Italian. He spent most of his life abroad and after growing up in such diverse places as Brazil, Italy and Mexico, he finished school and got 3 A-levels in the UK. After completing his military service in Finland he left for Mexico in 1992 to study Latin American Literature at Iberoamericana University and spent the next 23 years teaching English, Spanish and Italian. He returned to Finland in 2015 where he has been a freelance language teacher.


Kristian Hannikaisen isä on suomalainen ja äiti italialainen. Hän on viettänyt suuren osan elämästään ulkomailla, esim. Brasiliassa, Italiassa ja Englannissa, missä hän opiskeli koulussa. Palattuaan Suomeen suorittamaan asevelvollisuutensa hän lähti Meksikoon missä hän opiskeli Latinalais-Amerikkalaista kirjallisuutta Iberoamericana yliopistossa. Sen jälkeen hän opetti siellä englantia, espanjaa ja italiaa 23 vuotta. Hän palasi Suomeen vuonna 2015 missä hän on opettanut kieliä Sastamalan, Huittisten ja Pyhäjärviseudun aikuisopistoissa ja Länsi-Suomen opistossa.
 

Kristian Hannikainen Esittely

Ilmoittaudu Länsi-Suomen opiston englannin kurssille

 

Tule opiskelemaan englannin kurssille kanssamme! Englannin kielen kurssille voivat ilmoittautua kaikki yli 50-vuotiaat, jotka pystyvät opiskelemaan opistollamme kolmen kuukauden ajan. Kielikurssilla kehitystä taidoissa tapahtuu varmasti! 

Samalla saat rohkeutta vuorovaikutukseen ja lisää keinoja itsesi ilmaisuun englannin kielellä. Kielitaidon laajentaminen on aina hyödyllistä niin yksityiselämässä kuin töiden kannalta. Englannin kurssin jälkeen olet entistä varmempi englannin kielen käyttäjä.

Hae siis mukaan englannin kielen kurssille, ja tule kehittämään englannin kielen taitojasi! Englannin kurssin lisäksi löydät meiltä muut kurssit, kuten tanssikurssit ja teatterikurssit. Vuokraamme myös juhla- ja kokoustiloja erilaisia tilaisuuksia varten. Ole meihin yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää!

 

 

bottom of page