top of page
Travel planning

ENGLANTIA 50+

Tulossa syksyllä 2023!

4.9.2023–1.12.2023

Englannin kielen kurssi tarjoaa varmuutta ja valmiuksia englannin kielen puhumiseen ja ymmärtämiseen. Lisäksi saat uusia ystäviä ja yhteisöllisiä kokemuksia. Opistollamme on kaunis opiskeluympäristö ja pääsy valmiiseen ruokapöytään kaikkina opiskelupäivinä.


Tätä kaikkea tarjoaa Länsi-Suomen opiston yli 50-vuotiaille suunnattu englannin kielen kurssi Englantia 50+. Englanti on globaali kieli ja englannin kielen taidosta onkin paljon iloa ja hyötyä erilaisissa yhteyksissä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tule opiskelemaan englannin kurssille!

Englannin kielen kurssi yli 50-vuotiaille – Kehity englannin puhujana! 

Englannin kielen kurssi on erinomainen koulutus heille, ketkä haluavat kehittyä englannin puhumisessa ja kuuntelussa. Ehkäpä haluat oppia englantia matkustamista varten tai haluat puhua ulkomaalaisten läheistesi kanssa paremmin englanniksi? Englannin kielikurssi on oiva valinta myös heille, ketkä haluavat oppia englantia työtä varten.

Länsi-Suomen opisto tarjoaa laadukkaan englannin kielen kurssin, joka suunnattu +50-vuotiaille. Voit olla vasta-alkaja tai hieman kokeneempi englannin puhuja. Opiskelu tapahtuu paikan päällä opistolla, missä on kaunis opiskeluympäristö sekä valmis ruokapöytä jokaisena opiskelupäivänä. 

Englanti on kansainvälinen kieli, josta on paljon hyötyä niin ulkomailla kuin myös Suomessa.

Tervetuloa opiskelemaan ja hankkimaan uusia kokemuksia sekä ystäviä Länsi-Suomen opistoon! Opisto ja majoitustilat sijaitsevat Huittisissa. 

Opiskelu ja majoitus Länsi-Suomen opistolla

Koulutuksen ajan voit majoittua opiston pihapiirissä historiallisessa miljöössä sijaitsevissa majoitusrakennuksissa. Opiskelu Länsi-Suomen opistolla tarjoaa tilaa ajatella ja kehittää itseäsi turvallisessa yhteisössä. Rauhallinen ja pieni kampusalue Huittisen luonnon ja palveluiden keskellä takaa onnistuneen opiskelukokemuksen.

Majoitusvaihtoehdot ja hinnat.

Englantia 50+ (13 opintoviikkoa)

4.9.2023–1.12.2023

Ilmoittaudu: 15.8.2023 mennessä
Opetusta: ma – pe klo 9–14.15, keskimäärin 25 oppituntia viikossa
Hinta: 425 € / erä (koulutus maksetaan yhteensä 3 erässä). Hinta sisältää opetuksen sekä
aamiaisen ja lounaan opetuspäivinä. 
Opintotukioikeus: opiskelu on kokopäiväistä ja oikeuttaa KELA:n opintotukeen
Länsi-Suomen Opisto, Huittinen

Lue opintomaksuista ja peruutusehdoista.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Keille englannin kielen kurssi sopii? 

Englannin kielen kurssi sopii kaikille yli 50-vuotiaille, joilla on motivaatiota ja halua kehittyä englannin puhumisessa ja kuuntelussa. Kurssilla harjoitellaan englantia erilaisten harjoitusten avulla ja käytännön tekemisen kautta. Tehtäviä tehdään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Joskus saatetaan katsoa opetusvideoita ja tehdä niihin liittyviä tehtäviä. 

Kurssilla opiskellaan viitenä päivänä viikossa, joten harjoitusta tulee säännöllisin väliajoin. Kolmen kuukauden englannin kielikurssilla opiskellaan jokaisena päivänä viisi tuntia. Tiheän opiskelun ansiosta jo opitut asiat eivät unohdu, vaan taitoa karttuu hyvään tahtiin.

 

Opetus tapahtuu paikan päällä opiston tiloissa Huittisissa, joten tarjoamme majoitusmahdollisuuden kolme kuukautta kestävän kurssin ajaksi. Englannin kielen kurssin hintaan sisältyy aamiainen ja lounas jokaisena opetuspäivänä, joten pääset valmiiseen pöytään jokaisena oppipäivänä.

Mitkä ovat englannin kielikurssin tavoitteita?
 

Kolmen kuukauden aikana pystyt laajentamaan sanavarastoasi, harjoittelemaan englannin puhumista ja kuuntelemista sekä saat itsevarmuutta englannin puhumiseen ulkomailla ja Suomessa. Kurssin jälkeen pystyt puhumaan enemmän ja monipuolisempaa englantia erilaisissa arkielämän tilanteissa. 

  

  

Miten hakeminen ja opiskelu tapahtuu?

Englannin kurssille otetaan niin paljon opiskelijoita, kuin paikkoja riittää. Voit täyttää hakemuksen Länsi-Suomen opiston kotisivuilla, niin olemme sinuun yhteydessä kurssiin liittyen. Englannin kielen kurssi kestää kolme kuukautta, ja kurssi maksaa 425 euroa kuukaudessa. 

Opetusryhmien koot ovat pieniä, joten jokaisen opiskelijan yksilölliset tarpeet pystytään ottamaan hyvin huomioon. Opastusta ja apua on siis runsaasti tarjolla, jotta oppiminen olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. 

Englannin kielen kurssia varten ei tarvitse hankkia kirjallisuutta, vaan opetusmateriaalit jaetaan Länsi-Suomen opiston toimesta. 

OPETTAJANASI

KRISTIAN HANNIKAINEN

Kristian Hannikainen´s father is Finnish and his mother is Italian. He spent most of his life abroad and after growing up in such diverse places as Brazil, Italy and Mexico, he finished school and got 3 A-levels in the UK. After completing his military service in Finland he left for Mexico in 1992 to study Latin American Literature at Iberoamericana University and spent the next 23 years teaching English, Spanish and Italian. He returned to Finland in 2015 where he has been a freelance language teacher.


Kristian Hannikaisen isä on suomalainen ja äiti italialainen. Hän on viettänyt suuren osan elämästään ulkomailla, esim. Brasiliassa, Italiassa ja Englannissa, missä hän opiskeli koulussa. Palattuaan Suomeen suorittamaan asevelvollisuutensa hän lähti Meksikoon missä hän opiskeli Latinalais-Amerikkalaista kirjallisuutta Iberoamericana yliopistossa. Sen jälkeen hän opetti siellä englantia, espanjaa ja italiaa 23 vuotta. Hän palasi Suomeen vuonna 2015 missä hän on opettanut kieliä Sastamalan, Huittisten ja Pyhäjärviseudun aikuisopistoissa ja Länsi-Suomen opistossa.
 

Kristian Hannikainen Esittely

Ilmoittaudu Länsi-Suomen opiston kielikurssille

 

Tule opiskelemaan englantia kanssamme! Englannin kielen kurssille voivat ilmoittautua kaikki yli 50-vuotiaat, jotka pystyvät opiskelemaan opistollamme kolmen kuukauden ajan. Kielikurssilla kehitystä taidoissa tapahtuu varmasti! 

Samalla saat rohkeutta vuorovaikutukseen ja lisää keinoja itsesi ilmaisuun englannin kielellä. Kielitaidon laajentaminen on aina hyödyllistä niin yksityiselämässä kuin töiden kannalta. Kurssin jälkeen olet entistä varmempi englannin kielen käyttäjä. 

Hae siis mukaan englannin kielen kurssille, ja tule kehittämään englannin kielen taitojasi! Englannin kurssin lisäksi löydät meiltä muut kurssit, kuten tanssikurssit ja teatterikurssit. Vuokraamme myös juhla- ja kokoustiloja erilaisia tilaisuuksia varten. Ole meihin yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää!

 

 

bottom of page