top of page
länsi-suomen opisto syksy.jpg

English for Adults
at Weekends

Neljä viikonloppua syksyllä 2024

paikan päällä tai etänä

Haluatko kehittää englannin kielen taitoasi työelämää varten? Tai ehkäpä haluat oppia englantia matkustamista varten tai haluat puhua ulkomaalaisten läheistesi kanssa paremmin englanniksi?

ENGLANTIA VIIKONLOPPUISIN LÄNSI-SUOMEN OPISTOLLA

Aika: 

la 7.- su 8.9.2024 klo 9-14.45

la 5.- su 6.10.2024 klo 9-14.45

la 2.- su 3.11.2024 klo 9-14.45

la 30.11.- su 1.12.2024 klo 9-14.45

 

Kesto/laajuus:

Opetusta 6 oppituntia/päivä eli yhteensä 48 oppituntia.

Itsenäistä työskentelyä yhteensä 6 tuntia.

 

Englannin kielen viikonloppukurssi tarjoaa varmuutta ja valmiuksia englannin kielen puhumiseen ja ymmärtämiseen. Opintojen alkaessa opiskelijoilta toivotaan englannin kielen A2-B1 kielitaitotasoa. Tällöin jokainen opiskelija pystyy lähtötasollaan ylläpitämään ainakin yksinkertaista keskustelua englannin kielellä.

Kurssi sopii kaikille työelämässä oleville tai eläkkeellä oleville, joilla on motivaatiota ja halua kehittyä englannin kielen puhumisessa ja kuuntelussa. Opiskelu tapahtuu lähiopiskeluna kauniissa ympäristössä Länsi-Suomen opistolla tai voit osallistua myös etäopiskelijana omalta koneeltasi.

Englannin kielen kurssin päätavoite on kehittää opiskelijoiden osaamista englannin kielen puhumisessa sekä laajentaa opiskelijoiden kuullun ymmärtämistä ja sanavarastoa. Kurssilla harjoitellaan englannin kieltä erilaisten harjoitusten avulla ja käytännön tekemisen kautta. Tehtäviä tehdään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Opetusta on kuusi oppituntia per päivä.

Päivien aikana pidetään lounastauko. Voit tuoda mukanasi omat eväät tai käydä syömässä lähialueen ravintoloissa. 

 

Hinta: 240 €/opiskelija

 

Opettaja: Kristian Hannikainen

 

ILMOITTAUTUMINEN & PERUUTUSEHDOT

Ilmoittaudu 9.8.2024 mennessä.

HUOM! Ilmoittautuminen vain lomakkeen kautta, alla olevasta linkistä.

HUOM! Kerro ilmoittautumislomakkeella kurssin nimi (Englannin viikonloppukurssi).

Lisätiedot: opisto@lsopisto.fi 

 

Peruutusehdot:

Lyhytkurssin voi peruuttaa maksutta viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % kurssimaksusta. Alle 2 vuorokautta ennen kurssin alkamista tehdyistä peruutuksista veloitamme koko kurssimaksun. Huomioithan, että kurssin maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus.

Muista ilmoittaa tilitietosi palautusta varten.

Länsi-Suomen opistolla on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Tällaisessa tapauksessa jo maksetut kurssimaksut palautetaan täysimääräisinä. Kurssin peruuntuessa tai keskeytyessä viranomaismääräysten tai -suositusten vuoksi, maksuvelvoite katkeaa välittömästi.

Majoitus

Majoitusta voit kysellä opiston toimistolta numerosta 02 560 7750.

Tutustu myös muihin Huittisten majoituskohteisiin opistomme majoituksen ollessa täynnä, esimerkiksi Huittisten Ratsastuskeskus. 

Anchor 1
Anchor 2
OPETTAJANASI

KRISTIAN HANNIKAINEN

Kristian Hannikainen´s father is Finnish and his mother is Italian. He spent most of his life abroad and after growing up in such diverse places as Brazil, Italy and Mexico, he finished school and got 3 A-levels in the UK. After completing his military service in Finland he left for Mexico in 1992 to study Latin American Literature at Iberoamericana University and spent the next 23 years teaching English, Spanish and Italian. He returned to Finland in 2015 where he has been a freelance language teacher.


Kristian Hannikaisen isä on suomalainen ja äiti italialainen. Hän on viettänyt suuren osan elämästään ulkomailla, esim. Brasiliassa, Italiassa ja Englannissa, missä hän opiskeli koulussa. Palattuaan Suomeen suorittamaan asevelvollisuutensa hän lähti Meksikoon missä hän opiskeli Latinalais-Amerikkalaista kirjallisuutta Iberoamericana yliopistossa. Sen jälkeen hän opetti siellä englantia, espanjaa ja italiaa 23 vuotta. Hän palasi Suomeen vuonna 2015 missä hän on opettanut kieliä Sastamalan, Huittisten ja Pyhäjärviseudun aikuisopistoissa ja Länsi-Suomen opistossa.
 

bottom of page