top of page
Espanjan kielikurssi aikuisille

ESPANJAN KIELIKURSSI -ESPANJAA 50+

Seuraava kurssi 5.2.–3.5.2024,

ilmoittaudu mukaan!

Varmuutta ja valmiuksia espanjan kielen puhumiseen ja ymmärtämiseen, uusia ystäviä ja yhteisöllisiä kokemuksia, kaunis opiskeluympäristö ja pääsy valmiiseen ruokapöytään kaikkina opiskelupäivinä…

Tätä kaikkea tarjoaa Länsi-Suomen opiston yli 50-vuotiaille suunnattu kielikoulutus Espanjaa 50+. Espanja on laajalla alueella puhuttu kieli ja espanjan kielen taidosta onkin paljon iloa ja hyötyä.

Espanjan kielen kurssi Länsi-Suomen opistolla

Opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa KELA:n opintotukeen. Kolmen kuukauden aikana kehitystä espanjan kielen taidossasi tapahtuu varmasti! Pääpaino on espanjan kielen puhutun taidon harjoittelussa. Saat rohkeutta vuorovaikutustilanteisiin ja itsesi ilmaisuun espanjan kielellä. Kielioppia opiskellaan erilaisten vuorovaikutustilanteiden näkökulmasta, erityisesti puheharjoitusten kautta. Lähiopetuksen lisäksi opiskeluun liittyy myös itsenäisiä tehtäviä.

Kurssi on suunnattu kaikille 50 vuotta täyttäneille, jotka haluavat oppia espanjan alkeita tai kehittää espanjan kielen taitoaan perus-keskitasolla. Uskallat lähteä mukaan, vaikka muistaisit aikaisemmin oppimistasi espanjan kielen ilmauksista vain sanoja sieltä täältä. Kurssin jälkeen olet entistä varmempi espanjan kielen käyttäjä! Espanjan kielitaidon kehittymisen lisäksi koulutus tarjoaa mahdollisuuden viettää 3 kuukautta viihtyisässä ja luonnonläheisessä opiskeluympäristössä osana tiivistä opiskelijaryhmää.

Lähiopetusta on keskimäärin 25 oppituntia viikossa, ma-pe klo 9.00–14.00.

Voit opiskella myös etänä kotoa käsin. Koulutus järjestetään hybridinä Zoom-sovelluksen kautta.

 

Opettajana toimii englannin ja italian kieltä äidinkielenään puhuva, mutta espanjan kieltä perhearjessaan käyttävä Kristian Hannikainen, joka puhuu sujuvasti myös suomen kieltä. 

 

Kurssilla käytetään muun muassa espanjan kielen oppikirjaa De viaje (Finnlectura). Opiskelijan tulee hankkia kirja itse. Eurooppalaisessa viitekehyksessä De viaje sijoittuu taitotasolle A1.

Ilmoittaudu 21.1.2024 mennessä.

Marja, syksy 2023

“Aivan mahtava opettaja!"

Merja, syksy 2022

"Kristianin opetus on kiehtovaa ja aikuisopiskelijoille sopivaa. Hyvä yleistieto ja "näyttelijän lahjat" lisäävät kiinnostavuutta"

Tuula, syksy 2022

"Suosittelen lämpimästi!"

Opiskelu ja majoitus Länsi-Suomen opistolla

Koulutuksen ajan voit majoittua opiston pihapiirissä historiallisessa miljöössä sijaitsevissa majoitusrakennuksessa. Opiskelu Länsi-Suomen opistolla tarjoaa tilaa ajatella ja kehittää itseäsi turvallisessa yhteisössä. Rauhallinen ja pieni kampusalue Huittisen luonnon ja palveluiden keskellä takaa onnistuneen opiskelukokemuksen.

 

HUOM! Majoittuminen ensisijaisesti kahden hengen huoneissa.

2hh: 80€ / viikko / huone

Majoitusvaihtoehdot ja hinnat.

Espanjaa 50+ (13 opintoviikkoa)
5.2.2024–3.5.2024
Opetusta: ma–pe klo 9.00–14.00, keskimäärin 25 oppituntia viikossa

Hinta: 490€ / kk (kokonaishinta 1 470 €). Hinta sisältää opetuksen sekä

aamiaisen ja lounaan opetuspäivinä. 

Etäopetuksen hinta: 390 € / kk (kokonaishinta 1 170 €). Hinta sisältää opetuksen etäyhteyden välityksellä.
Opintotukioikeus: opiskelu on kokopäiväistä ja oikeuttaa KELA:n opintotukeen
Länsi-Suomen Opisto, Huittinen

Lue opintomaksuista ja peruutusehdoista.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

OPETTAJANASI

KRISTIAN HANNIKAINEN

Kristian Hannikainen´s father is Finnish and his mother is Italian. He spent most of his life abroad and after growing up in such diverse places as Brazil, Italy and Mexico, he finished school and got 3 A-levels in the UK. After completing his military service in Finland he left for Mexico in 1992 to study Latin American Literature at Iberoamericana University and spent the next 23 years teaching English, Spanish and Italian. He returned to Finland in 2015 where he has been a freelance language teacher.


Kristian Hannikaisen isä on suomalainen ja äiti italialainen. Hän on viettänyt suuren osan elämästään ulkomailla, esim. Brasiliassa, Italiassa ja Englannissa, missä hän opiskeli koulussa. Palattuaan Suomeen suorittamaan asevelvollisuutensa hän lähti Meksikoon missä hän opiskeli Latinalais-Amerikkalaista kirjallisuutta Iberoamericana yliopistossa. Sen jälkeen hän opetti siellä englantia, espanjaa ja italiaa 23 vuotta. Hän palasi Suomeen vuonna 2015 missä hän on opettanut kieliä Sastamalan, Huittisten ja Pyhäjärviseudun aikuisopistoissa ja Länsi-Suomen opistossa.
 

Kristian Hannikainen Esittely
bottom of page