top of page
Italian Restaurant

ITALIAN PERUSTEET MATKAILIJOILLE

Useamman viikonlopun mittainen kurssi

keväällä 2023! 

Salve! Haluatko oppia tilaamaan pizzaa, ostamaan gelatoa, pyytämään spritzin, asioimaan apteekissa tai lähettämään viestin hotellille italian kielellä? Tällä kurssilla opit neljän viikonlopun aikana matkailuitalian perusteet.

Italian matka alkaa Länsi-Suomen opistolta! 

Opetuspäivät 

La 18.2. – su 19.2.2023 klo 9.00–13.45 

La 4.3. – su 5.3.2023 klo 9.00–13.45

La 18.3. – su 19.3.2023 klo 9.00–13.45

La 1.4. – su 2.4.2023 klo 9.00–13.45  

Lisäksi opiskelijoilla on kurssin jälkeen mahdollisuus osallistua opettaja Kristian Hannikaisen erikseen järjestämälle pääsiäismatkalle Italiaan Le Marchen maakuntaan. Matkan käyntikohteita ovat San Marino, Urbino ja Pesaro Adrianmeren rannalla. Löydät tietoja opettajan aikaisemmin järjestämistä matkoista Facebook-sivulta Toby tours - Kieli- ja kulttuurimatkat.

Lisätietoja matkasta saat suoraan opettajalta: hannikainen.kristian@gmail.com 

Teemme runsaasti keskusteluharjoituksia ja tutustumme italialaiseen kulttuuriin tekstien avulla. Opit muun muassa asioimaan sujuvasti niin hotellissa kuin ravintolassakin, tekemään ostoksia, kysymään tietä ja hankkimaan lippuja tapahtumiin. Lisäksi kielioppiharjoitukset tukevat kielen omaksumista. Kurssin opettajana toimii italiaa toisena äidinkielenään puhuva Kristian Hannikainen. Kristian hallitsee italian kielen lisäksi sekä suomen että englannin kielen.

Kurssilla käytetään matkailijan tarpeisiin suunnattua italian oppikirjaa In viaggio (Finnlectura). Opiskelijan tulee hankkia kirja itse. Eurooppalaisessa viitekehyksessä In viaggio sijoittuu taitotasolle A1.

 

Kurssi sopii italian kielen aloittelijoille sekä heille, jotka ovat jo aikaisemmin opiskelleet italian kielen alkeita (esim. kirjan Bella Vista 1 sisällöt).

Varaa mukaan omat eväät. Päivien aikana pidetään lounastauko omin eväin.


Hinta: 196 € / hlö / kurssi
(Huom! Opiskelijan tulee hankkia oppikirja itse. Opettajan järjestämä erillinen pääsiäismatka Italiaan ei sisälly tähän kurssiin.)


Ilmoittaudu 6.2.2023 mennessä!
Lisätiedot: opisto@lsopisto.fi 
Tutustu koulutuksen peruutusehtoihin täällä.
 

Majoitu koulutuksen ajan Länsi-Suomen opistolla

Opistokampuksella on myös majoitusmahdollisuus.​

Majoitus:

2 hengen huone (oma suihku ja wc) 50 €/ huone/ yö
2 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 40 €/ huone/ yö
1 hengen huone (oma suihku ja wc) 30 €/ huone/ yö
1 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 25 €/ huone/ yö

Lue koulutuksen peruustusehdoista täältä.

Anchor 1
Anchor 2
OPETTAJANASI

KRISTIAN HANNIKAINEN

Kristian Hannikainen´s father is Finnish and his mother is Italian. He spent most of his life abroad and after growing up in such diverse places as Brazil, Italy and Mexico, he finished school and got 3 A-levels in the UK. After completing his military service in Finland he left for Mexico in 1992 to study Latin American Literature at Iberoamericana University and spent the next 23 years teaching English, Spanish and Italian. He returned to Finland in 2015 where he has been a freelance language teacher.


Kristian Hannikaisen isä on suomalainen ja äiti italialainen. Hän on viettänyt suuren osan elämästään ulkomailla, esim. Brasiliassa, Italiassa ja Englannissa, missä hän opiskeli koulussa. Palattuaan Suomeen suorittamaan asevelvollisuutensa hän lähti Meksikoon missä hän opiskeli Latinalais-Amerikkalaista kirjallisuutta Iberoamericana yliopistossa. Sen jälkeen hän opetti siellä englantia, espanjaa ja italiaa 23 vuotta. Hän palasi Suomeen vuonna 2015 missä hän on opettanut kieliä Sastamalan, Huittisten ja Pyhäjärviseudun aikuisopistoissa ja Länsi-Suomen opistossa.
 

bottom of page