Toteuta itseäsi ja opi uutta.

18.–20.6.2021

Kolme päivää rytmiä, liikettä, ääntä, ilmaisua, voimaa ja iloa. Kurssin aikana tutustutaan näyttelijäntyöhön, teatteritanssiin ja teatterimusiikkiin huippuopettajien johdolla.
Kurssi on suunnattu musiikkiteatterin tekemisestä kiinnostuneille nuorille ja aikuisille. Erityistaitoja tai ennakko-osaamista ei vaadita.

Jussi Tuurna 1.jpg

9.–11.7.2021

Kolmipäiväisen lyhytkurssin aikana haetaan syvyyttä omaan tanssiin ja parin väliseen työskentelyyn.
Tanssi fuskua, tangoa ja rumba-boleroa!
Tunneilla painottuvat lajien tanssillinen tekniikka ja vuorovaikutus oman parin kanssa.

Competitive Dancing

10.–11.7.2021

Kahden päivän kurssilla opitaan rivitanssin perusteita, otetaan haltuun muutaman helpon rivitanssin perusaskeleet ja tanssityylien pääpiirteitä. Kurssi soveltuu kaikille rivitanssista kiinnostuneille aikuisille, sillä mitään ennakko-osaamista ei vaadita.

Rivitanssi (1).jpg

17.–18.7.2021

Kaksipäiväinen Paritanssilabra vietetään Länsi-Suomen opiston kesäisessä miljöössä. Viikonloppuna tutkitaan paritanssiin liittyvien peruskäsitteiden ja kehollisuuden kohtaamista.

Dancing%20Salsa_edited.jpg

24.–25.7.2021

Tule tutustumaan japanilaisen miekkailun saloihin ammattitaitoisten ohjaajien johdolla! Omat ryhmät aikuisille ja nuorille sekä perheille. Kurssi tarjoaa kaiken ikäisille ja kuntoisille kurssilaisille lajiin liittyviä liikunnallisia ja kulttuurisia kokemuksia.

Lapsi-vanhempi kendo kuva.jpg

31.7.–1.8.2021

Kahden päivän kurssilla rauhoitutaan oman olemisen äärelle ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa. Ohjattua liikettä, ajantasaista tietoa ravitsemuksesta villivihanneksilla maustettuna sekä oman kehon kuuntelua ja rentoutumista.

Nimetön suunn.malli.jpg
 

SANAT SIVUILLE - STARTTI LUOVAAN KIRJOITTAMISEEN

Syksy 2021

Haaveiletko tarinoiden tai runojen kirjoittamisesta, mutta alkukankeus vaivaa?
Tällä kurssilla tehdään sanataideharjoituksia, jotka avaavat aisteja ja ilmaisuja. Kurssin aikana tutustutaan matalan kynnyksen harjoitusten ja tekstiesimerkkien kautta kirjallisuuden lajeihin, erilaisiin tyyleihin sekä annetaan ja saadaan palautetta. 
Kirjoitetaan, keskustellaan ja kirjoitetaan lisää!

Lisätietoja tulossa pian! 

Writing with Pen

IMPROSTA ILOA JA ENERGIAA

Syksy 2021

Voimaannuttava viikonloppu arjen ahertajille!


Kurssin aikana voit päästää irti arjesta ja löytää ilon energiaa omaan elämääsi. Sallivan mokaamisen ja leikinomaisen irrottelun kautta helpotat omaa jaksamistasi ja olet lempeämpi itsellesi.

Lasket stressitasoasi ja vuorovaikutustaitosi päivittyvät rakentaviksi yhteistyötaidoiksi. Ryhmälähtöisenä ja toiminnallisena menetelmänä improvisaatio sopii kaikille. Kurssille osallistuminen ei edellytä erityistaitoja tai ilmaisullisia valmiuksia. 

Lisätietoja tulossa pian!

Theater Group

DIGITAIDOT

Syksy 2021

Kurssi sopii ikäihmisille, joille digilaitteiden sekä sähköisten palveluiden ja kanavien käyttö kaipaa harjoittelua tai on ehkä kokonaan uuttakin – pääasia, että asia kiinnostaa.
Korostamme digirohkeutta ja opetamme asioita käytännönläheisesti.

Kurssilla harjoittelemme tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen peruskäyttöä.
Tutustumme yleisimpiin menetelmiin internetyhteyden hankkimiseksi ja yhteyden muodostamiseksi sekä jakamiseksi eri laitteisiin. Harjoittelemme tiedonhakua tietoturva huomioiden. Tutustumme yleisimpien pankkipalveluiden ja julkisten palveluiden verkkoasiointiin sekä verkkoasioinnin mahdollistamien tunnistautumismenetelmien käyttöön.
Opettelemme ilmaisen sähköpostin luomisen ja peruskäytön.
Tutustumme myös yleisimpiin sosiaalisen median ja viestinnän sovelluksiin. 

Lisätietoja tulossa pian! 

Mobile Phone