Tango Dance Couple 2

TANGON MONET KASVOT

Uusi ajankohta 4.-22.4.2022

Tango on sydänten tanssi. Sydämen lähellä asuu paljon tangon tunteen paikkoja: pakahduttava onni, suru, pettymys, rakkaus. Tangosta tanssina löytyy paljon haastetta, mutta kun siihen saa liitettyä tanssittavan tangon tunteen ja tanssiparin läheisyyden ei hienompaa tanssia ole olemassakaan.

 

Heittäydy kolmen viikon ajaksi tangon maailmaan Länsi-Suomen opiston Tangon monet kasvot -kurssilla. 

Uusi ajankohta 4.-5.6.2022

Tanssi itsesi Latino show -maailmaan

TTK-tähtivalmentajanakin tunnetun Anniina Koivuniemen johdolla!

Latino show yhdistää erilaisia showtanssitekniikoita ja -elementtejä Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tanssilajeihin ja niistä kehittyneisiin tämän päivän tyyleihin. Kurssilla tanssitaan eri latinalaistansseja kuten cha-cha:ta, sambaa, rumbaa, paso doblea ja jiveä. Tanssisarjojen lisäksi tunneilla tehdään latinalaistansseihin liittyviä tekniikkaharjoituksia ja opetellaan lajille tyypillistä vartalonkäyttöä ja jalkatekniikkaa. 

Anniina Koivuniemi kuva 4.jpeg
_edited.jpg

29.-30.1.2022.

Lähde matkalle tutustumaan erilaisiin mielen ja kehon harjoituksiin oman parhaan tasapainon löytämiseksi. Opi ymmärtämään, että sinun ei tarvitse olla valmis tai täydellinen löytääksesi lisää tasapainoa ja hyvinvointia arkeesi. Jo pelkästään matka on mielenkiintoinen ja sinun tulee vain oppia nauttimaan joka mutkasta.

Viikonlopun mittaisella lyhytkurssilla fysioterapeutti ja psykofyysinen hengitysterapeutti Mirkka Tikkanen ja työnohjaaja, elämäntapavalmentaja Heidi Teperi ohjaavat osallistujat kehon ja mielen harjoitusten avulla kohti tasapainoisempaa arkea ja hyvää oloa.

19.–20.2.2022

Suomalaisen taideparitanssin uranuurtajat Katja Koukkula ja Jussi Väänänen avaavat ajatuksiaan taideparitanssista: mitä se on, mikä siitä tekee omalaatuisen, kuinka sitä käytetään näyttämöllä ja miten itse paritanssia voi ylipäätään tuoda näyttämölle.

Aftertaste_IMG_0446 (1).jpeg
Massage

5. - 6.3.2022

Shindo on monipuolinen laji kehon ja oman energian huoltoon. Siihen kuuluu yksilöllisiä hoitajan tekemiä hoitoja ja omia harjoituksia. 

12.–13.3.2022

Tukea alan korkeakoulujen valintakokeisiin valmistautumiseen? Eväitä koe-esiintymisiin, tai muuten vain harjoitusta musiikkiteatterinäyttelemisestä?


Musiikkitatterin valmennuskurssi Petrus Kähkösen opissa
Kurssilla syvennytään näyttelijäntyöhön laulamisen aikana Acting through song -metodin avulla, jota kurssin opettaja Petrus Kähkönen on itse opiskellut New Yorkissa David Brunettin johdolla. Kurssin aikana tarkastellaan myös sitä, millainen on musiikkiteatterialan näkökulmasta hyvä CV ja kuinka koe-esiintymisiin voi valmistautua mahdollisimman hyvin.

Petrus Kähkönen.jpg
Dance Vida-7149.jpg

26.–27.3.2022

Lähde Johannan ja Omarin matkassa kuubalaisen salsan, bachatan ja kizomban maailmaan!

Kurssin aikana työstetään lajien perusteita ja rakennetaan niiden päälle erilaisia variaatioita. Tunneilla keskitytään paljon vientiin ja seuraamiseen ja siihen, että tanssi tuntuu mukavalta.

2.-3.4.2022

Opi loihtimaan upeat maskeeraus.

Kurssilla tutustutaan erilaisiin maskeerauksiin. Aiheina mm. teatterimeikki, vanhennus ja tehostemaskeeraus (haavat) ja pääkallomeikki (sugarskull).

Makeup
HIL4.jpg

23.-24.4.2022

Tervetuloa opiskelemaan muotokuvausta valokuvaaja Hilja Mustosen johdolla! Tällä kurssilla toimit kameran takana ja halutessasi myös kameran edessä.

Kahden päivän aikana käymme läpi mistä hyvä muotokuva muodostuu ja miten ottaa se itsestään tai muista. Kurssi antaa sinulle rohkeutta niin kameran kanssa toimimiseen kuin myös sen edessä olemiseen. Opettaja jakaa kurssin aikana vuosien varrella oppimaansa monipuolista tietoa ja herkullisia vinkkejä liittyen henkilökuvaukseen.

7.–8.5.2022

Chi Kung- Kiinalainen aamuvoimistelu.
Chi Kung ja Tai Ji Chi Kung sopivat kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Vasta-alkajatkin pääsevät varmasti mukaan, lupaan sen. Mikäli sinun niska-hartiaseutu jumittaa tule mukaan, opit rentouttamaan niitä. Selän linjaus on ns. a ja o, jotta saame hyvän tuntuman maahan. Tutustumme myös teoriaan siitä, miten Jin ja Jang ilmenee liikkeissä.

Tai Chi
Ballroom Dancing

14.–15.5.2022

Haluatko tutustua paritanssin maailmaan

helpolla tavalla? 

 

Olet tervetullut mukaan tanssikurssille, jossa lähdemme liikkeelle aivan alusta eli sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta tanssimisesta yksin tai parin kanssa. Takaamme, että kurssipäivien aikana opit paritanssin perusteet ja saat tietoa myös suomalaisesta tanssikulttuurista ja saatkin näin valmiudet lähteä tanssimaan vaikkapa kesälavoille. 

21.–22.5.2022

Keppihevosleiri on täynnä mukavaa touhua ja tekemistä yhdessä oman hevosen ja muiden leiriläisten kanssa! Kahden päivän leirillä mennään esteratoja, opetellaan hevosen ja ratsastajan taitoja kentällä, maastoillaan ulkona luonnossa ja iltasella on luvassa pelejä ja muita aktiviteetteja.

Kepparileiri kurssikuva.jpg