8.–9.11.2021

Kurssi sopii ikäihmisille, joille digilaitteiden sekä sähköisten palveluiden ja kanavien käyttö kaipaa harjoittelua tai on ehkä kokonaan uuttakin – pääasia, että asia kiinnostaa.
Korostamme digirohkeutta ja opetamme asioita käytännönläheisesti.

Kahden illan mittaisella kurssilla harjoittelemme tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen peruskäyttöä.

Mobile Phone
Baby's Feet

20.–21.11.2021

Kurssin ohjaajat johdattavat osallistujat vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan, hyvän imetyksen, äidin ja vauvan ravitsemuksen ja yhteisen liikkeen sekä rentoutumisen ja palautumisen teemoihin niin teoriatiedon kuin kokemuksellisen tekemisen kautta.  

Molempina kurssipäivinä pidetään yksi pidempi tauko, jonka aikana tarjoillaan lounas, sekä lyhyempiä taukoja tarpeen mukaan. 

Viihtyisällä opistokampuksella on majoitusmahdollisuus.

4.–5.12.2021

Opi japanilaisen miekkailun saloja ammattitaitoisten ohjaajien johdolla!  Viikonlopun mittaisen kurssin aikana syvennytään erityisesti kendoon ja sports chanbaraan.

Kurssi on suunnattu kaiken kuntoisille aloittelijoille sekä jo jonkin verran lajia tunteville lapsille, nuorille ja aikuisille.

Lapsi-vanhempi kendo kuva.jpg
Tango Dance Couple 2

TANGON MONET KASVOT

10.1.-28.1.2022

Tango on sydänten tanssi. Sydämen lähellä asuu paljon tangon tunteen paikkoja: pakahduttava onni, suru, pettymys, rakkaus. Tangosta tanssina löytyy paljon haastetta, mutta kun siihen saa liitettyä tanssittavan tangon tunteen ja tanssiparin läheisyyden ei hienompaa tanssia ole olemassakaan.

 

Heittäydy kolmen viikon ajaksi tangon maailmaan Länsi-Suomen opiston Tangon monet kasvot -kurssilla. 

29.-30.1.2022.

Lähde matkalle tutustumaan erilaisiin mielen ja kehon harjoituksiin oman parhaan tasapainon löytämiseksi. Opi ymmärtämään, että sinun ei tarvitse olla valmis tai täydellinen löytääksesi lisää tasapainoa ja hyvinvointia arkeesi. Jo pelkästään matka on mielenkiintoinen ja sinun tulee vain oppia nauttimaan joka mutkasta.

Viikonlopun mittaisella lyhytkurssilla fysioterapeutti ja psykofyysinen hengitysterapeutti Mirkka Tikkanen ja työnohjaaja, elämäntapavalmentaja Heidi Teperi ohjaavat osallistujat kehon ja mielen harjoitusten avulla kohti tasapainoisempaa arkea ja hyvää oloa.

_edited.jpg