6.-7.8.2022

Pakkaa mukaan ystävät tai perhe ja lähde eräoppaan kanssa yöretkelle Joutsijärvelle!

Tämä retkeilykurssi sopii aloitteleville retkeilijöille ja heille, jotka haluavat syventää tai palautella mieleen retkeilyssä huomioitavia asioita. Retki suuntautuu Ulvilan Kullaalla sijaitsevalle Joutsijärvelle. Maasto on vaihtelevaa, paikoin kivikkoista ja kulkee vesistön vierellä. Erä- ja luonto-opas Hanna Renforsin johdolla osallistuja saa perusvalmiudet ja tietämystä omatoimiseen retkeilyyn.

IMG-20190918-WA0000.jpg
Nimetön suunn.malli (1).png

8.–25.8.2022

Onko sinulla fuskusta ja buggista jo jokin kokemus ja haluaisit syventää ymmärrystäsi ja osaamistasi koko swing-lajien perheestä? Tällä kurssilla avataan laajasti tämän hienon lajiperheen kirjoa.

Dandelion Seeds

3.–4.9.2022

Opi tunnistamaan ja keräämään villiyrttejä, käyttämään niitä niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Anna luonnon hoitaa sinua osana itseään.

Kurssilla opit tunnistamaan ja löytämään uusia villiyrttejä, keruuta ja käyttötapoja sekä säilömistä talven varalle. Keskitymme sisäisen käytön lisäksi ulkoiseen käyttöön ja sivuamme kasvien terveysvaikutuksia. Monipuolinen kurssi tarjoaa villiyrttikävelyä, -maistelua, -luennointia, -rentoutumista, -puhdistumista ja villiyrttisaunan. Lauantaina keskitymme sisäiseen käyttöön ja sunnuntaina ulkoiseen.

17.–18.9.2022

Kurssilla syvennytään argentiinalaisen tangon peruselementteihin ja niiden variaatioihin kontaktia, vuoropuhelua ja musikaalisuutta korostaen. Tarkastelemme erilaisia tangon tyylejä ja lähestymistapoja ja haemme uusia liikkeellisiä ulottuvuuksia ja tuntumaa pariin. Teemme sosiaalitanssiin sopivia kuvioyhdistelmiä musiikkilähtöisesti, sekä opettelemme hahmottamaan omaa sekä parin akselia ja tilaa.

Jenna Polvi kuva 1.jpg
Smiling Woman

24.-25.9.2022

Rentouttava ja virkistävä viikonloppu ratkaisukeskeisen ajattelun, hoitavien yrttien ja tasapainottavan liikkeen äärellä tarjoaa voimaa ja hyvää oloa kotiin viemisiksi. 


Naisten voimaviikonlopussa työnohjaaja, elämäntapavalmentaja Heidi Teperi, hortaohjaaja, ravintoneuvoja Marianne Tynkkynen ja tanssinopettaja, pilatesohjaaja Niina Kastari johdattelevat osallistujat hyvinvoinnin äärelle. Kurssin aikana osallistujat pääsevät pureutumaan omakohtaisesti itsetuntemuksen ja elämänhallinnan teemoihin, tutustumaan hoitaviin villiyrtteihin sekä nauttimaan tasapainottavasta liikunnasta. 

24.-25.9.2022

Muistoja ja kokemuksia, jotka ansaitsevat tulla sanoiksi ja tarinoiksi…

 

Sanataideohjaaja ja kirjailija Veera Vähämaa johdattaa osallistujat kirjoittamisen maailmaan. 

Kurssilla pohditaan, miten omat muistot ja kokemukset kasvavat kertomuksiksi. Viikonlopun aikana tehdään pieniä kirjoitusharjoituksia, keskustellaan teksteistä sekä tutustutaan mm. autofiktion ja biofiktion käsitteisiin tekstiesimerkkien valossa. 

Pages of Book
Bugg kurssikuva 2_edited.jpg

15.–16.10.2022

Luvassa on rento tehopaketti buggin tanssimiseen.

 

Viikonloppu aloitetaan kertaamalla buggin käännökset ja liikkumista. Tavoitteena on liikkua niin, että molemmat voivat tanssia rennosti yhdessä. Harjoittelemme viikonlopun aikana myös käyttökelpoisia kuvioita sekä liikkumista tilassa. Teemme vienti-seuraamisharjoituksia, jotta voit tanssia entistä miellyttävämmin erilaisten parien kanssa. Lisäksi pääset harjoittelemaan kehon käyttöä, musiikintulkintaa ja askelvariaatioita, joita voit halutessasi lisätä omaan tanssiisi. 

3.–21.10.2022 

Sarjakuvakurssilla tutustutaan sarjakuvaan taidemuotona, opetellaan sarjakuvan perusasioita ruutujaosta puhekupliin ja tarinankuljetukseen, analysoidaan lempijulkaisuja ja käydään läpi kaikki sarjakuvan tekemisen vaiheet inspiraation löytämisestä ja käsikirjoituksen ideoinnista aina oman pienjulkaisun tekemiseen saakka.

Kurssi soveltuu kaiken tasoisille sarjakuvataiteesta kiinnostuneille nuorille ja aikuisille, piirustustaitokin on vapaaehtoista.

Cartoon Brunette
marie mint kuvaaja Jarno Hiltunen.jpg

29.–30.10.2022

Burleski on esittävää lavataidetta, jossa voit nähdä mm. teatteria, tanssia, komediaa, sirkusta, luovaan stripteaseen yhdistettynä. 

 

Työpajassa päästään kurkistamaan burleskin maailmaan ja kokemaan ilmaisun ja liikkeen iloa. Harjoittelemme klassisia liikkeitä (mm. erilaiset shimmyt ja bump'n grindit), poseerausta, keimailevaa kävelyä sekä erilaisia ilmaisullisia ja tanssi-improvisaatioharjoituksia. Teemme lisäksi pienen koreografian, ja pääsemme leikittelemään hansikkailla. Halutessasi pääset myös syventämään mahdollista omaa burleskihahmoasi. Kaikessa tekemisessä on mukana ensisijaisesti ilmaisun ja liikkeen ilo sekä oman kehon kuuntelu. 

8.–9.11.2022

Kurssi on suunnattu ikäihmisille, joille digilaitteiden sekä sähköisten palveluiden ja kanavien käyttö kaipaa harjoittelua tai on ehkä kokonaan uuttakin – pääasia, että asia kiinnostaa. Kurssin opettaja Antti Kivelä korostaa digirohkeutta ja opettaa asioita käytännönläheisesti.

_edited.jpg
Aftertaste_IMG_0446 (1).jpeg

14.–15.11.2022

Suomalaisen taideparitanssin uranuurtajat Katja Koukkula ja Jussi Väänänen avaavat ajatuksiaan taideparitanssista: mitä se on, mikä siitä tekee omalaatuisen, kuinka sitä käytetään näyttämöllä ja miten itse paritanssia voi ylipäätään tuoda näyttämölle.

19.–20.11.2022

Laulamistilanne – olkoon se sitten konserttilava, kahvikekkeri tai pyykinpesu – pitää sisällään ison valikoiman huomionarvoisia seikkoja, asiaankuuluvasta vaateparresta lähtien. Olitpa sitten alan aktiivisempi toimija, "karaoketähti" tai laulun ystävä muuten vaan, kurssilla pääset sukeltamaan syvemmälle ja löytämään ilmaisustasi parhaat puolet.

Solo Singer