LYHYTKURSSIT

Toteuta itseäsi ja opi uutta.

9.–11.7.2021

Kolmipäiväisen lyhytkurssin aikana haetaan syvyyttä omaan tanssiin ja parin väliseen työskentelyyn.
Tanssi fuskua, tangoa ja rumba-boleroa!
Tunneilla painottuvat lajien tanssillinen tekniikka ja vuorovaikutus oman parin kanssa.

Competitive Dancing

10.–11.7.2021

Kahden päivän kurssilla opitaan rivitanssin perusteita, otetaan haltuun muutaman helpon rivitanssin perusaskeleet ja tanssityylien pääpiirteitä. Kurssi soveltuu kaikille rivitanssista kiinnostuneille aikuisille, sillä mitään ennakko-osaamista ei vaadita.

Rivitanssi (1).jpg

17.–18.7.2021

Kaksipäiväinen Paritanssilabra vietetään Länsi-Suomen opiston kesäisessä miljöössä. Viikonloppuna tutkitaan paritanssiin liittyvien peruskäsitteiden ja kehollisuuden kohtaamista.

Dancing%20Salsa_edited.jpg

24.–25.7.2021

Tule tutustumaan japanilaisen miekkailun saloihin ammattitaitoisten ohjaajien johdolla! Omat ryhmät aikuisille ja nuorille sekä perheille. Kurssi tarjoaa kaiken ikäisille ja kuntoisille kurssilaisille lajiin liittyviä liikunnallisia ja kulttuurisia kokemuksia.

Lapsi-vanhempi kendo kuva.jpg

31.7.–1.8.2021

Kahden päivän kurssilla rauhoitutaan oman olemisen äärelle ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa. Ohjattua liikettä, ajantasaista tietoa ravitsemuksesta villivihanneksilla maustettuna sekä oman kehon kuuntelua ja rentoutumista.

Nimetön suunn.malli.jpg
 

13.–14.9.2021

Kurssi sopii ikäihmisille, joille digilaitteiden sekä sähköisten palveluiden ja kanavien käyttö kaipaa harjoittelua tai on ehkä kokonaan uuttakin – pääasia, että asia kiinnostaa.
Korostamme digirohkeutta ja opetamme asioita käytännönläheisesti.

Kahden illan mittaisella kurssilla harjoittelemme tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen peruskäyttöä.

Mobile Phone

25.–26.9.2021

Haaveiletko tarinoiden tai runojen kirjoittamisesta, mutta alkukankeus vaivaa?
Tällä kurssilla tehdään sanataideharjoituksia, jotka avaavat aisteja ja ilmaisuja. Kurssin aikana tutustutaan matalan kynnyksen harjoitusten ja tekstiesimerkkien kautta kirjallisuuden lajeihin, erilaisiin tyyleihin sekä annetaan ja saadaan palautetta. 
Kirjoitetaan, keskustellaan ja kirjoitetaan lisää!

Writing with Pen

15.–16.10.2021

Voimaannuttava viikonloppu arjen ahertajille!


Kurssin aikana voit päästää irti arjesta ja löytää ilon energiaa omaan elämääsi. Sallivan mokaamisen ja leikinomaisen irrottelun kautta helpotat omaa jaksamistasi ja olet lempeämpi itsellesi.

Lasket stressitasoasi ja vuorovaikutustaitosi päivittyvät rakentaviksi yhteistyötaidoiksi. Ryhmälähtöisenä ja toiminnallisena menetelmänä improvisaatio sopii kaikille. Kurssille osallistuminen ei edellytä erityistaitoja tai ilmaisullisia valmiuksia. 

Theater Group

20.–21.11.2021

Kurssin ohjaajat johdattavat osallistujat vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan, hyvän imetyksen, äidin ja vauvan ravitsemuksen ja yhteisen liikkeen sekä rentoutumisen ja palautumisen teemoihin niin teoriatiedon kuin kokemuksellisen tekemisen kautta.  

Molempina kurssipäivinä pidetään yksi pidempi tauko, jonka aikana tarjoillaan lounas, sekä lyhyempiä taukoja tarpeen mukaan. 

Viihtyisällä opistokampuksella on majoitusmahdollisuus.

Baby's Feet