25.–26.9.2021

Haaveiletko tarinoiden tai runojen kirjoittamisesta, mutta alkukankeus vaivaa?
Tällä kurssilla tehdään sanataideharjoituksia, jotka avaavat aisteja ja ilmaisuja. Kurssin aikana tutustutaan matalan kynnyksen harjoitusten ja tekstiesimerkkien kautta kirjallisuuden lajeihin, erilaisiin tyyleihin sekä annetaan ja saadaan palautetta. 
Kirjoitetaan, keskustellaan ja kirjoitetaan lisää!

Writing with Pen

25.–26.9.2021

Ota retkeilytiedot ja -taidot haltuun ja lähde eräoppaan kanssa päiväretkille
Puurijärvelle ja Harjureitille!

Retkeilykurssi sopii aloitteleville retkeilijöille ja heille, jotka haluavat syventää tai palautella mieleen retkeilyssä huomioitavia asioita. Erä- ja luonto-opas Hanna Renforsin johdolla osallistuja saa perusvalmiudet ja tietämystä omatoimiseen retkeilyyn.

Retkeily Pitkospuukuva.jpg

15.–16.10.2021

Voimaannuttava viikonloppu arjen ahertajille!


Kurssin aikana voit päästää irti arjesta ja löytää ilon energiaa omaan elämääsi. Sallivan mokaamisen ja leikinomaisen irrottelun kautta helpotat omaa jaksamistasi ja olet lempeämpi itsellesi.

Lasket stressitasoasi ja vuorovaikutustaitosi päivittyvät rakentaviksi yhteistyötaidoiksi. Ryhmälähtöisenä ja toiminnallisena menetelmänä improvisaatio sopii kaikille. Kurssille osallistuminen ei edellytä erityistaitoja tai ilmaisullisia valmiuksia. 

Theater Group

2.–3.10.2021

Matka mielestä kehoon ja sitä kautta mielen ja kehon tasapainoon – kokonaiseksi juuri sellaisena kuin olet.

Viikonlopun mittaisella lyhytkurssilla Fysioterapeutti ja psykofyysinen hengitysterapeutti Mirkka Tikkanen ja työnohjaaja, elämäntapavalmentaja Heidi Teperi ohjaavat osallistujat kehon ja mielen harjoitusten avulla kohti tasapainoisempaa arkea ja hyvää oloa.

Wellness Coach

8.–9.11.2021

Kurssi sopii ikäihmisille, joille digilaitteiden sekä sähköisten palveluiden ja kanavien käyttö kaipaa harjoittelua tai on ehkä kokonaan uuttakin – pääasia, että asia kiinnostaa.
Korostamme digirohkeutta ja opetamme asioita käytännönläheisesti.

Kahden illan mittaisella kurssilla harjoittelemme tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen peruskäyttöä.

Mobile Phone

20.–21.11.2021

Kurssin ohjaajat johdattavat osallistujat vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan, hyvän imetyksen, äidin ja vauvan ravitsemuksen ja yhteisen liikkeen sekä rentoutumisen ja palautumisen teemoihin niin teoriatiedon kuin kokemuksellisen tekemisen kautta.  

Molempina kurssipäivinä pidetään yksi pidempi tauko, jonka aikana tarjoillaan lounas, sekä lyhyempiä taukoja tarpeen mukaan. 

Viihtyisällä opistokampuksella on majoitusmahdollisuus.

Baby's Feet

4.–5.12.2021

Opi japanilaisen miekkailun saloja ammattitaitoisten ohjaajien johdolla!  Viikonlopun mittaisen kurssin aikana syvennytään erityisesti kendoon ja sports chanbaraan.

Kurssi on suunnattu kaiken kuntoisille aloittelijoille sekä jo jonkin verran lajia tunteville lapsille, nuorille ja aikuisille.

Lapsi-vanhempi kendo kuva.jpg

TANGON MONET KASVOT

10.1.-28.1.2022

Tango on sydänten tanssi. Sydämen lähellä asuu paljon tangon tunteen paikkoja: pakahduttava onni, suru, pettymys, rakkaus. Tangosta tanssina löytyy paljon haastetta, mutta kun siihen saa liitettyä tanssittavan tangon tunteen ja tanssiparin läheisyyden ei hienompaa tanssia ole olemassakaan.


Heittäydy kolmen viikon ajaksi tangon maailmaan Länsi-Suomen opiston Tangon monet kasvot -kurssilla. 

Tango Dance Couple 2