Competitive Dancing

14.–25.11.2022

Koskettavatko tango ja sen erilaiset muodot sinua? Haluaisitko oppia ymmärtämään erilaisten tangotyylejä ja avartaa omaa käsitystäsi tästä upeasta tanssista ja musiikista? 

23.1.-3.2.2023

Haluatko tietää mitkä keholliset asiat toteutuvat kaikissa lattareissa ja miten niitä painotetaan eri lajeissa?

 

Oletko miettinyt, mitä elementtejä lattarimusiikki pitää sisällään tai miten lajit ovat kehittyneet?

Nimetön suunn.malli (2).png
Lapsi-vanhempi kendo kuva.jpg

 

Kurssi on suunnattu kaiken kuntoisille aloittelijoille sekä jo jonkin verran lajia tunteville lapsille, nuorille ja aikuisille. Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan pelkkä kiinnostus japanilaista miekkailua kohtaan riittää!

11.–12.2.2023

18.–19.2.2023 Zoomissa

 

Tule kokeilemaan mihin puheäänesi taipuu, etsimään äänenkäyttöösi sävyjä ja harjoittelemaan ilmaisua. Ohjaajana satakunta piirrettyä elokuvaa ja sarjaa dubannut, tapahtumia juontanut sekä mainoksia spiikannut lauluntekijä-laulaja musiikkivalmentaja Johanna Viksten.

Kurssi toteutetaan etänä Zoomin kautta animaatiohahmoja käyttäen.

ääni töihin kuva 2.jpg
Italian Restaurant

Useamman viikonlopun mittainen kurssi

keväällä 2023! 

Salve! Haluatko oppia tilaamaan pizzaa, ostamaan gelatoa, pyytämään spritzin, asioimaan apteekissa tai lähettämään viestin hotellille italian kielellä? Tällä kurssilla opit neljän viikonlopun aikana matkailuitalian perusteet.

4.-5.3.2023

Tältä kurssilta saat raikkaita sisustusideoita kodin arkeen ja juhlaan: vinkkejä kesän juhlakattauksiin, tietoa eri sisustustyyleistä ja ohjausta oman maun mukaisen moodboardin rakentamiseen.

Wedding Decorations
Modern Dance Group

4.-5.3.2023

Commercial Dance -kurssilla pääset harjoittelemaan esiintymistä koreografioiden sekä tanssillisten harjoitusten myötä. Kahden päivän aikana hyödynnetään eri lajien tekniikoita sekä opetellaan kuuntelemaan ja tarkastelemaan musiikkia monipuolisten harjoitteiden avulla.

11.–12.3.2023

Viikonlopun ohjelmassa on lempeää, kaikille sopivaa Suomessa kehitettyä asahi terveysliikuntaa. Teemme asahi-harjoituksia monipuolisesti ja käymme läpi myös asahin taustaa sekä periaatteita.

Asahi kuva (1).jpg
Aftertaste_IMG_0446 (1).jpeg

5.–6.4.2023

Suomalaisen taideparitanssin uranuurtajat Katja Koukkula ja Jussi Väänänen avaavat ajatuksiaan taideparitanssista: mitä se on, mikä siitä tekee omalaatuisen, kuinka sitä käytetään näyttämöllä ja miten itse paritanssia voi ylipäätään tuoda näyttämölle.

14.–15.4.2023

Hei nuori! Tässä 8.–9.-luokkalaisille ja toisella asteella (lukiossa tai ammatillisessa koulutuksessa) opiskeleville suunnatussa ohjaajakoulutuksessa opit draaman ja teatterin harjoituksia, joita voit käyttää ohjaustyössä erilaisten ryhmien kanssa. Osallistuminen ei edellytä mitään erityisosaamista vaan kiinnostus ohjaustyötä kohtaan riittää.

opisto_02.jpg
Nimetön suunn.malli (1).png

15.–16.4. & 29.–30.4.2023

Karibu darasani! Tämä ainutlaatuinen kurssi tarjoaa mahdollisuuden oppia swahilin kielen alkeet. Swahilia puhutaan kahdeksassa Itä-Afrikan maassa. Kurssi avaa uuden kielen lisäksi maailman afrikkalaisen kulttuurin, ruuan ja elämäntavan parissa. Tämän kurssin jälkeen haluat todennäköisesti matkustaa Afrikkaan!

Kurssin kielet ovat swahili ja englanti.

29.–30.4.2023

Haluatko tutustua paritanssin maailmaan

helpolla tavalla? 


Olet tervetullut mukaan tanssikurssille, jossa lähdemme liikkeelle aivan alusta eli sinulla ei
tarvitse olla minkäänlaista kokemusta tanssimisesta yksin tai parin kanssa. Takaamme,
että kurssipäivien aikana opit paritanssin perusteet ja saat tietoa myös suomalaisesta
tanssikulttuurista. Tältä kurssilta saat valmiudet lähteä tanssimaan vaikkapa kesälavoille
tai varmuuden kesän juhlien tanssihetkiin.

ani.png