top of page

23.1.-3.2.2023

Haluatko tietää mitkä keholliset asiat toteutuvat kaikissa lattareissa ja miten niitä painotetaan eri lajeissa?

 

Oletko miettinyt, mitä elementtejä lattarimusiikki pitää sisällään tai miten lajit ovat kehittyneet?

Nimetön suunn.malli (2).png
Lapsi-vanhempi kendo kuva.jpg

 

Kurssi on suunnattu kaiken kuntoisille aloittelijoille sekä jo jonkin verran lajia tunteville lapsille, nuorille ja aikuisille. Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan pelkkä kiinnostus japanilaista miekkailua kohtaan riittää!

11.–12.2.2023

18.–19.2.2023 Zoomissa

 

Tule kokeilemaan mihin puheäänesi taipuu, etsimään äänenkäyttöösi sävyjä ja harjoittelemaan ilmaisua. Ohjaajana satakunta piirrettyä elokuvaa ja sarjaa dubannut, tapahtumia juontanut sekä mainoksia spiikannut lauluntekijä-laulaja musiikkivalmentaja Johanna Viksten.

Kurssi toteutetaan etänä Zoomin kautta animaatiohahmoja käyttäen.

ääni töihin kuva 2.jpg
Italian Restaurant

Useamman viikonlopun mittainen kurssi

keväällä 2023! 

Salve! Haluatko oppia tilaamaan pizzaa, ostamaan gelatoa, pyytämään spritzin, asioimaan apteekissa tai lähettämään viestin hotellille italian kielellä? Tällä kurssilla opit neljän viikonlopun aikana matkailuitalian perusteet.

4.-5.3.2023

Tältä kurssilta saat raikkaita sisustusideoita kodin arkeen ja juhlaan: vinkkejä kesän juhlakattauksiin, tietoa eri sisustustyyleistä ja ohjausta oman maun mukaisen moodboardin rakentamiseen.

Wedding Decorations
Modern Dance Group

4.-5.2.2023

Commercial Dance -kurssilla pääset harjoittelemaan esiintymistä koreografioiden sekä tanssillisten harjoitusten myötä. Kahden päivän aikana hyödynnetään eri lajien tekniikoita sekä opetellaan kuuntelemaan ja tarkastelemaan musiikkia monipuolisten harjoitteiden avulla.

11.–12.3.2023

Viikonlopun ohjelmassa on lempeää, kaikille sopivaa Suomessa kehitettyä asahi terveysliikuntaa. Teemme asahi-harjoituksia monipuolisesti ja käymme läpi myös asahin taustaa sekä periaatteita.

Asahi kuva (1).jpg
opisto_02.jpg

14.–15.4.2023

Hei nuori! Tässä 8.–9.-luokkalaisille ja toisella asteella (lukiossa tai ammatillisessa koulutuksessa) opiskeleville suunnatussa ohjaajakoulutuksessa opit draaman ja teatterin harjoituksia, joita voit käyttää ohjaustyössä erilaisten ryhmien kanssa. Osallistuminen ei edellytä mitään erityisosaamista vaan kiinnostus ohjaustyötä kohtaan riittää.

15.–16.4. & 29.–30.4.2023

Karibu darasani! Tämä ainutlaatuinen kurssi tarjoaa mahdollisuuden oppia swahilin kielen alkeet. Swahilia puhutaan kahdeksassa Itä-Afrikan maassa. Kurssi avaa uuden kielen lisäksi maailman afrikkalaisen kulttuurin, ruuan ja elämäntavan parissa. Tämän kurssin jälkeen haluat todennäköisesti matkustaa Afrikkaan!

Kurssin kielet ovat swahili ja englanti.

Nimetön suunn.malli (1).png
ani.png

29.–30.4.2023

Haluatko tutustua paritanssin maailmaan

helpolla tavalla? 


Olet tervetullut mukaan tanssikurssille, jossa lähdemme liikkeelle aivan alusta eli sinulla ei
tarvitse olla minkäänlaista kokemusta tanssimisesta yksin tai parin kanssa. Takaamme,
että kurssipäivien aikana opit paritanssin perusteet ja saat tietoa myös suomalaisesta
tanssikulttuurista. Tältä kurssilta saat valmiudet lähteä tanssimaan vaikkapa kesälavoille
tai varmuuden kesän juhlien tanssihetkiin.

9.–13.5.2023

 

Oletko haaveillut syvällisestä sukelluksesta argentiinalaisen tangon maailmaan? Oletko joskus käynyt alkeiskurssin, mutta laji on jäänyt etäiseksi?

Tällä kurssilla pääset opettelemaan argentiinalaista tangotanssia, tutustumaan lajin kulttuuriin ja musiikkiin, sekä tanssimaan argentiinalaisen tangon tanssiaisiin eli ”milongaan”.

Tango Dancers
Näyttökuva 2022-5-4 kello 15.55_edited.jpg

21.8.–1.9.2023

Onko sinulla fuskusta ja buggista jo jokin kokemus ja haluaisit syventää ymmärrystäsi ja osaamistasi koko swing-lajien perheestä? Tällä kurssilla avataan laajasti tämän hienon lajiperheen kirjoa.

4.-29.9.2023

 

Onko nyt hyvä hetki antaa aikaa itselle?

Jos haluat keskittyä voimaan hyvin nyt ja tulevaisuudessa, voisi tämä kokonaisuus olla juuri sinulle.

Kurssilla omaan hyvinvointiin syvennytään kokonaisvaltaisella, kokemuksellisella ja kivalla tavalla. Asiantuntevan opetuksen lisäksi tärkeässä roolissa ovat yhteisöllinen ja kannustava oppimisympäristö sekä pääsy valmiiseen ruokapöytään kaikkina opiskelupäivinä.

Home Cook
bottom of page