top of page
ruokala ulkoa tammikuu 2023.JPG

AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

KEITTÄJÄ

Haetaan itsenäiseen työskentelyyn pystyvää keittäjää kesäsijaisuuteen ajalle 19.6.2023-11.8.2023.

Työtä arkipäivisin sisältäen myös työtä iltaisin klo 19 asti (kolmen vkon periodityölista). Ruokailijamäärä n. 40-100 hlön välillä/päivä. Arkisin päiväaikaan keittiöllä myös muita työntekijöitä.

Työtehtäviin kuuluu aamupalan, lounaan ja päivällisen valmistusta sekä leipomista. Lisäksi työ sisältää asiakaspalvelua ja siivousta.

Kyselyt ja hakemukset: sami.malinen@lsopisto.fi, +358407171337

SIISTIJÄ

Haemme siistijää Länsi-Suomen opistoon Huittisiin kokopäiväiseen toimeen. Edellytämme ahkeruutta, oma-aloitteisuutta ja ylipäätään oikeaa asennetta työntekoon.

Siivottavia kohteita ovat mm. opiston päärakennus, asuntolat, sauna ja takkahuone sekä keittiörakennus. Jokaisessa kohteessa on omat siivouspisteensä eli tarvikkeita ei tarvitse kuljetella rakennuksesta toiseen. Työhön sisältyy toisinaan myös viikonlopputyötä. Mikäli opiston keittiöpuolella on työntekijävajausta, voi valittava henkilö toimia osittain myös keittiötehtävissä. Opiston siivous- ja keittiöhenkilökunnassa on tulossa lähiaikoina eläköitymisiä, joten työsuhde voi vakinaistua määräaikaisuuden jälkeen.

Kyselyt ja hakemukset: sami.malinen@lsopisto.fi, +358407171337


bottom of page