top of page
ruokala ulkoa tammikuu 2023.JPG

Länsi-Suomen opisto hakee musiikkiteatterialan ammattilaista koulutuksen vastuuopettajaksi

Länsi-Suomen opiston musiikkiteatterilinja on yhden lukuvuoden pituinen kansanopistokoulutus, joka toteutui kokonaisuudessaan ensimmäisen kerran lukuvuonna 2022-2023. Opiskelu on päätoimista ja tapahtuu pääsääntöisesti ma-pe klo 9-16 välillä. Linjalle etsitään nyt musiikkiteatterialan ammattilaista koulutuksen vastuuopettajaksi määräaikaiseksi 31.5.2024 asti. Työt alkaa elo-syyskuussa 2023.

Vastuuopettajan tehtäviin kuuluu koulutuksen kokonaisuuden suunnittelu, koordinointi ja hallinta yhdessä toisten opettajien kanssa sekä opetustunnit. Opetusvastuu kohdistuu joko musiikkiteatterin tai näyttelijäntyön tunteihin. Työ on osa-aikainen, 1-3 päivää viikossa. Palkka maksetaan tuntiperusteisesti. Tuntipalkka määräytyy yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Toivomme vastuuopettajalta ajantasaista ja innovatiivista otetta musiikkiteatterin tekemiseen ja opettamiseen. Edellytämme, että hakijalla on aikaisempaa työkokemusta musiikkiteatterin alalta.

Jos kiinnostuit, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo, suosittelija yhteystietoineen sekä linkit mahdollisille kotisivuille ja/tai työnäytteisiin osoitteeseen niina.kastari@lsopisto.fi sunnuntaihin 15.2.2023 mennessä.

Hakijat valitaan työhaastatteluun hakemuksen perusteella. Mahdollinen työhaastatteluaika sovitaan erikseen.

Lue koulutuksestamme lisää alla olevasta linkistä. 

bottom of page