top of page
_edited.jpg

ASAHI

21.–22.10.2023

Viikonlopun ohjelmassa on lempeää, kaikille sopivaa Suomessa kehitettyä asahi terveysliikuntaa. Teemme asahi-harjoituksia monipuolisesti ja käymme läpi myös asahin taustaa sekä periaatteita.

OPETUSPÄIVÄT JA KELLONAJAT

La 21.10.2023 klo 10–15 

Su 22.10.2023 klo 10–15 

Asahin liikkeet tehdään hitaasti ja rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen. Asahi on lajina turvallinen, koska harjoitellessa hitaasti, ei tapahdu loukkaantumisia. Liikkeet tehdään pääsääntöisesti seisten ja mitään erityisvarusteita ei tarvita. 

Lempeiden liikkeiden avulla saadaan lisättyä notkeutta, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Asahi korjaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Rauhallinen liiketapa poistaa myös stressiä. Asahi on myös mielen huoltoa.

Asahin liikkeet ovat rentouttavia, pehmeästi lihasvoimaa kasvattavia, sekä tasapainoa, koordinaatiota ja keskittymiskykyä lisääviä. Kokonaiseen asahisarjaan sisältyy neljä erilaista osiota – rentousosio, yläselän liikkeet, alaselän ja jalkojen liikkeet, sekä tasapainoharjoitteet.

Asahi on tosi monipuolista: Kolme pystyasennossa tehtävää liikesarjaa, kaksi istuma-asahin sarjaa, makuu-asahi, hikeä nostattava power asahi, parin kanssa tehtävä harjoitukset, asahiin liittyvät tietoisuusharjoitukset, liikkeiden lukuisat eri variaatiot ja täydentävät harjoitukset. Harjoituksia voi yhdistellä monin tavoin ja eri muunnelmat tuovat vaihtelua perusliikkeisiin.

 

Asahi Nordic kantaa suomalaista avainlipputuotemerkkiä. Lue lisää: www.asahinordic.com 

OPETTAJAESITTELY

Maarit Lintukorpi on yksi Asahi Nordicin pääkouluttajista.

Tutustu Maaritin toimintaan: www.mandaram.fi

RUOKAILUT

Varaa mukaan omat eväät! Päivien aikana pidetään lounastauko omin eväin.

 

HINTA

80 € / henkilö / kurssi

ILMOITTAUTUMINEN & PERUUTUSEHDOT

 

Ilmoittaudu 1.10.2023 mennessä!

 

Lisätiedot: opisto@lsopisto.fi 

Tutustu koulutuksen peruutusehtoihin täällä.

Majoitu koulutuksen ajan Huittisten Ratsastuskeskuksella

Opistokampuksemme majoitustilat ovat täynnä. Majoitusta voi kuitenkin kysellä ja varata Huittisten Ratsastuskeskukselta. Majoitukseen on matkaa Länsi-Suomen opistolta noin 7,5km.

Majoitus:

1 hengen huone (oma suihku ja wc) 65€/ huone / yö

2 hengen huone (oma suihku ja wc) 85 €/ huone / yö

Huoneen voi varata suoraan Huittisten Ratsastuskeskukselta sähköpostilla toimisto@rekikoski.fi tai numerosta 02 567 797.

 

Lue koulutuksen peruustusehdoista täältä.

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page