Bugg kurssikuva 2.jpg

BUGG

4.–5.9.2021

Luvassa on rento tehopaketti buggin tanssimiseen.


Viikonloppu aloitetaan kertaamalla buggin käännökset ja liikkumista. Tavoitteena on liikkua niin, että molemmat voivat tanssia rennosti yhdessä. Harjoittelemme viikonlopun aikana myös käyttökelpoisia kuvioita sekä liikkumista tilassa.

Nauti buggin rytmistä Länsi-Suomen opistolla

Lauantai 4.9.2021 klo 9.30-15.30
Sunnuntai 5.9.2021 klo 9.30-15.30 


Teemme vienti-seuraamisharjoituksia, jotta voit tanssia entistä miellyttävämmin erilaisten parien kanssa. Lisäksi pääset harjoittelemaan kehon käyttöä, musiikintulkintaa ja askelvariaatioita, joita voit halutessasi lisätä omaan tanssiisi. 


Kurssi sopii tanssinharrastajille sekä aloittelijoille, joilla on kuitenkin buggin perusaskel jo hallussa. Ota tunneille mukaasi leppoisa asenne ja halu kehittyä. Tunneilta löydät haasteita, vaikka olisitkin pidempään tanssinut, ja tuntien jälkeen lähdet toivottavasti kaikkesi antaneena.

Molempina kurssipäivinä pidetään yksi pidempi ruokatauko sekä lyhyempiä taukoja tarpeen mukaan. Varaa mukaan omat eväät!

Opistokampuksella on majoitusmahdollisuus.


Opettajanasi kurssilla Hanna Tuominen.

Kurssin hinta 80 €/ henkilö. 


Majoitus:

2 hengen huone (oma suihku ja wc) 50 €/ huone/ yö

2 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 40 €/ huone/ yö

1 hengen huone (oma suihku ja wc) 30 €/ huone/ yö

1 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 25 €/ huone/ yö

Ilmoittaudu parisi kanssa viimeistään 2.9.2021.

Jäikö kysyttävää tai haluaisit ilmoittautua ilman paria? 

Ota yhteyttä niina.kastari@lsopisto.fi tai soita +358 (2) 560 7750 (ti–to klo 9–15) ja katsotaan, löydetäänkö tanssipari.

OPETTAJANASI

Hanna Tuominen opettajakuva 2.jpg

HANNA TUOMINEN

Hanna on innostava, rento ja monipuolinen tanssin ja hyvinvointialan ammattilainen.
Hannan tunneilla keskitytään tanssimiseen: hyvään tekniikkaan, vartalonkäyttöön, musiikintulkintaan sekä toimivaan parityöskentelyyn, jotta molemmat voivat tanssia entistä paremmin. Tanssiminen on hauskaa ja se pitää voida myös näyttää – laadukkaasti se tuntuu vielä paremmalta. Opetustyyli tunneilla on rento ja selkeä, aina pilke silmäkulmassa.