top of page

Hae mukaan Musiikkiteatteri koulutukseen! 

Musiikkiteatterikoulutukseen täydennyshaku
Uudet opiskelijat keväälle 2023  

Koe-esiintyminen järjestetään Länsi-Suomen opistolla ma 21.11. klo 17 alkaen.

Hae viimeistään ma 7.11. ilmoittamalla nimesi ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen niina.kastari@lsopisto.fi. Liitä sähköpostiin lyhyt kuvaus aikaisemmasta teatteri-, musiikki- ja laulukokemuksestasi.

Hakuohjeet:

  1. Valmista 2 erityylistä musikaalibiisiä, max 3 min / biisi kestoltaan. Valmistaudu esittämään ne ulkoa. Ota mukaan nuotit säestäjää varten.

  2. Valmista lyhyt max 2 min kestoinen liiketeos aiheesta “Syksy lehden näkökulmasta”.

  3. Opettele alla oleva monologi ulkoa. Valmistaudu työstämään sitä annettuja ohjeiden mukaisesti koe-esiintymistilaisuudessa.

  4. Koe-esiintymisessä on lyhyt koreografinen tanssiosuus. Muista lämmitellä tätä varten. Ota halutessasi jazztossut mukaan.

 

Monologi:

Joskus leikin olevani perhonen. Lennän kevyesti niityllä ja käännän kasvoni aurinkoon. Haistan, miltä niitty tuoksuu ja unohdan tämän maailman. Joskus niitty on niin todellinen, että tulee ihan itku. Siivet ovat niin kauniit, että alan nauraa. Tunnen auringon ja hengitän heinien läpi kulkevaa tuulta. Eikä edes aivastuta. 


 

Muuta:

 

Tule paikalle ajoissa ja pukeudu liikunnallisiin vaatteisiin. Varmista, etteivät hiuksesi ole kasvoilla. Tuo nuottisi teipattuna ja merkkaa siihen selkeästi säestäjää varten osio, jonka laulat. Ole rohkea versio itsestäsi! Haluamme mielellämme tutustua sinuun taiteilijana. 

Onnea hakuun! 
 

Katso peruutusehdot.

bottom of page