top of page
Elisa Ahonen ylävartalokuva.jpg

ELISA AHONEN

Paritanssin perusteet, paritanssin pedagogiikka

Elisa Ahonen on sosionomi (AMK), tanssinopettaja (STOL) sekä tanssinopettaja (AMK). Sosionomiopintojen pääpaino oli luovissa toiminnoissa osallisuuden vahvistajana, Suomen Tanssinopettajain liiton tutkinnossa Elisa keskittyi suomalaisiin paritansseihin, ja Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajaopinnot laajentavat osaamista tanssin kentällä entisestään. 

Elisa opettaa Sastamalassa lasten viikkoryhmiä, pitää yksityistunteja ja pienryhmiä nuorille ja aikuisille, käy kouluilla ja päiväkodeilla tanssittamassa lapsia, ja tuo monella eri tavalla hyvinvointia elämään tanssin kautta. Lisäksi Elisa vastaa Kiddiejam-lastentanssikonseptin sisällöstä ja toimii vastuukouluttajana konseptissa.

Elisan tunneilla opiskellaan paritanssin perusteita ja tanssin pedagogiikkaa. Elisan perimmäinen päämäärä tanssin opettamisessa on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen. Hänen innostava ja ihmisläheinen opetustyylinsä auttaa oppilaita uskaltamaan päästää irti rajoistaan ja löytämään itsestään uutta sekä tanssijoina että ihmisinä. 

 

bottom of page