PITKÄT KOULUTUKSET

Koulutusta eri elämänvaiheisiin.

Hae koulutukseen hyvissä ajoin, ilmoittautumalla ajoissa varmistat koulutuksen toteutumisen.

Seuraava koulutus 6.2.-27.4.2023

Ilmoittautuminen koulutukseen on käynnissä!

Kolmen kuukauden paritanssikoulutuksen aikana laajennat osaamistasi oman tanssin, parityöskentelyn, tanssimusiikin ja pedagogiikan näkökulmasta.

Kehity tanssijana intensiivisellä paritanssijaksolla Länsi-Suomen opiston rauhallisessa miljöössä! 

Paritanssikoulutus on nautinnollinen tanssielämys harrastajille ja tanssin parissa jo työskenteleville henkilöille, jotka haluavat kehittää itseään tanssijoina.

Dancing Legs

1.9.-30.11.2022

Jo klassikoksi muodostuneen seuratanssiin keskittyvän paritanssikoulutuksemme rinnalle nousee uusi, esittävään paritanssiin keskittyvä koulutus Paritanssi näyttämöllä. Uudessa koulutuksessa paritanssi ja tanssitaide kohtaavat matkalla esitykseen. Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat paritekniikka ja partnerointi, koreografian luominen ja esiintyminen.

Female Dancer

Seuraava koulutus 1.9.2022–5.5.2023

Kysy vapaita opiskelijapaikkoja!

Haaveiletko työstä teatterin, musiikin ja tanssin parissa?

Länsi-Suomen opiston musiikkiteatterikoulutus tarjoaa eväitä alan jatkokoulutuksiin ja työtehtäviin. Opiskelu on täysipäiväistä ja koulutus kestää yhdeksän kuukautta. 
Kansanopistovuosi on huikea tilaisuus kirkastaa suuntaasi ja luoda ehkä jopa elämänpituisia ihmissuhteita. 


Alan ammattilaisten opissa ja inspiroivassa yhteisössä opit uutta näyttelijäntyöstä, tanssista ja laulusta. Kurssin vastuuopettajana toimii Jouni Leikkonen ja vierailevina tähtinä tavataan muun muassa Mikael Saari, Satu Rasila ja Jussi Tuurna!  

Dramatic Portrait

1.9.2022-5.5.2023

On the English Drama -course you will learn holistically about the theatre & performance and its various components such as acting and improvisation.


This special course offers a tremendous opportunity to throw yourself into things, develop yourself and enhance the direction of your life!

A nine-month full-time English-language theatre course giving you the prerequisites for postgraduate studies in the field of theatre and the ability for extensive self-expression.

Hyvinvointi%252520(1)_edited_edited_edited.jpg

ENGLANTIA 50 +

1.9.–30.11.2022 

Varmuutta ja valmiuksia englannin kielen puhumiseen ja ymmärtämiseen, uusia ystäviä ja yhteisöllisiä kokemuksia, kaunis opiskeluympäristö ja pääsy valmiiseen ruokapöytään kaikkina opiskelupäivinä…


Tätä kaikkea tarjoaa Länsi-Suomen opiston yli 50-vuotiaille suunnattu kielikoulutus Englantia 50+. Englanti on globaali kieli ja englannin kielen taidosta onkin paljon iloa ja hyötyä erilaisissa yhteyksissä niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Travel planning

9.1.–3.3.2023

Onko nyt hyvä hetki antaa aikaa itselle?

Jos haluat keskittyä voimaan hyvin nyt ja tulevaisuudessa, voisi tämä kokonaisuus olla juuri sinulle.

Kurssilla omaan hyvinvointiin syvennytään kokonaisvaltaisella, kokemuksellisella ja kivalla tavalla. Asiantuntevan opetuksen lisäksi tärkeässä roolissa ovat yhteisöllinen ja kannustava oppimisympäristö sekä pääsy valmiiseen ruokapöytään kaikkina opiskelupäivinä.

Travel planning