top of page

PITKÄT KOULUTUKSET

Koulutusta eri elämänvaiheisiin.

Hae koulutukseen hyvissä ajoin, ilmoittautumalla ajoissa varmistat koulutuksen toteutumisen.

Seuraava koulutus 6.2.-27.4.2023

Ilmoittautuminen koulutukseen on käynnissä!

Kolmen kuukauden paritanssikoulutuksen aikana laajennat osaamistasi oman tanssin, parityöskentelyn, tanssimusiikin ja pedagogiikan näkökulmasta.

Kehity tanssijana intensiivisellä paritanssijaksolla Länsi-Suomen opiston rauhallisessa miljöössä! 

Paritanssikoulutus on nautinnollinen tanssielämys harrastajille ja tanssin parissa jo työskenteleville henkilöille, jotka haluavat kehittää itseään tanssijoina.

Dancing Legs
Dramatic Portrait

Seuraava koulutus 9.1.2023–5.5.2023

Musiikkiteatterikoulutukseen täydennyshaku

Haaveiletko työstä teatterin, musiikin ja tanssin parissa?

Länsi-Suomen opiston musiikkiteatterikoulutus tarjoaa eväitä alan jatkokoulutuksiin ja työtehtäviin. Opiskelu on täysipäiväistä ja koulutus kestää yhdeksän kuukautta. 
Kansanopistovuosi on huikea tilaisuus kirkastaa suuntaasi ja luoda ehkä jopa elämänpituisia ihmissuhteita. 


Alan ammattilaisten opissa ja inspiroivassa yhteisössä opit uutta näyttelijäntyöstä, tanssista ja laulusta. Kurssin vastuuopettajana toimii Inka Tähkänen ja vierailevina tähtinä tavataan muun muassa Mikael Saari, Satu Rasila ja Jussi Tuurna!  

9.1.–3.3.2023

Onko nyt hyvä hetki antaa aikaa itselle?

Jos haluat keskittyä voimaan hyvin nyt ja tulevaisuudessa, voisi tämä kokonaisuus olla juuri sinulle.

Kurssilla omaan hyvinvointiin syvennytään kokonaisvaltaisella, kokemuksellisella ja kivalla tavalla. Asiantuntevan opetuksen lisäksi tärkeässä roolissa ovat yhteisöllinen ja kannustava oppimisympäristö sekä pääsy valmiiseen ruokapöytään kaikkina opiskelupäivinä.

Physiotherapy
Flag of Spain

1.2.–30.4.2023

Varmuutta ja valmiuksia espanjan kielen puhumiseen ja ymmärtämiseen, uusia ystäviä ja yhteisöllisiä kokemuksia, kaunis opiskeluympäristö ja pääsy valmiiseen ruokapöytään kaikkina opiskelupäivinä.


Tätä kaikkea tarjoaa Länsi-Suomen opiston yli 50-vuotiaille suunnattu kielikoulutus Espanjaa 50+. Espanja on laajalla alueella puhuttu kieli ja espanjan kielen taidosta onkin paljon iloa ja hyötyä.

bottom of page