top of page
Liisa Kontturi-Paasikko ylävartalokuva s

LIISA KONTTURI-PAASIKKO

Vastuuopettaja

Paritanssi-koulutuksen vastaava opettaja Liisa Kontturi (tanssinopettaja YAMK) on tanssinopetuksen rautainen ammattilainen, joka on toiminut paritanssin kentällä lähes 40 vuoden ajan tanssinopettajana, tanssinopettajien kouluttajana ja tanssikouluyrittäjänä. 

Useilla alan palkinnoilla palkittu Liisa ottaa myös vastaan sekä Suomen Tanssinopettajain liitto ry:n että International Dance Teachers Associationin tanssinopettajatutkintoja. Hän on ollut rakentamassa Suomeen tanssin ammatillista koulutusta toimimalla vastuuopettajana Oulun ammattikorkeakoulun paritanssin suuntautumisvaihtoehdossa vuoteen 2016 saakka. Liisa on yrittäjänä Tanssikoulu TanssinTahti -nimisessä tanssikoulussa, kehittää tanssin verkko-opetusta TanssiOnline -palvelussa ja kiertää aktiivisesti paritanssikentällä opetus- ja koulutustyössä. Hän on ollut luomassa Latinobic/Tanssiksi -tanssiliikuntakonseptia ja KiddieJam-lastentanssin pedagogista konseptia.

Länsi-Suomen opistolla Liisa on toiminut paritanssikoulutuksen vastaavana opettajana syksystä 2018 opettaen itse vakiotansseja ja latinalaispohjaisia tansseja, seuratansseja, pedagogiikkaa sekä tanssitietoa.
Liisan opetusideologia pohjautuu ydinkeskeisen oppimisen perusteisiin ja hän pyrkii siihen, että oppilaat oppivat ymmärtämään asioita, löytämään syy-seuraussuhteita ja pystyvät itse rakentamaan omaa oppimistaan.

bottom of page