top of page
4A2A1210.jpg

AFROLATIN

Kurssi siirtyy!

Lähde Johannan ja Omarin matkassa kuubalaisen salsan, bachatan ja kizomban maailmaan!

Kurssin aikana työstetään lajien perusteita ja rakennetaan niiden päälle erilaisia variaatioita. Tunneilla keskitytään paljon vientiin ja seuraamiseen ja siihen, että tanssi tuntuu mukavalta.

AfroLatin Johannan ja Omarin matkassa! 

Kurssi sopii aloittelijoille ja jo jonkin verran lajeja tanssineille. Liikkeelle lähdetään alkeista ja lisämausteita ja -haasteita tarjoillaan osallistuvien tanssijoiden taitotason mukaan.

Molempina päivinä pidetään lounastauko omin eväin, varaa siis itsellesi ruokaa mukaan! Opistolla on käytettävissä jääkaappi ja mikro sekä kahvin- ja vedenkeitin. 

 

Lauantaina 26.3. klo 9.00 -16.00  kuubalainen Salsa 

Sunnuntaina 27.3. klo 9.00 -16.00: bachata & kizomba

 

Ilmoittaudu yhdessä oman parin kanssa viimeistään 9.3.2022

Mikäli sinulla ei ole paria, ota yhteyttä kurssin suunnittelijaan, niina.kastari@lsopisto.fi tai 044 9790618, ja katsotaan, löytyisikö pari.

 

Kurssin hinta 160 € / henkilö.
 

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä opisto@lsopisto.fi tai soita +358 (2) 560 7750 (ma–pe klo 9–11 ja 13–15.30)

Dance Vida-7149.jpg

Opettajanasi Johanna ja Omar 

Johannalla ja Omarilla on pitkä ja monipuolinen tanssitausta niin sosiaalitansseista kuin kilpatansseista. Nyt jo vuosikymmenen ajan he ovat yhdessä vieneet tanssin ilosanomaa eteenpäin salsan, bachatan ja kizomban merkeissä! Omarin ja Johannan opetuksessa pääsee hyvissä käsissä ja ammattitaidolla uusien oppien saloihin, ja tunneilla on aina lämmin tunnelma!

Heidän pedagogiikkansa ja yksilöllinen tanssijan ohjaaminen ovat saaneet niin uusilta kuin kokeneilta tanssijoilta paljon kiitosta, ja heidän näkökulmansa tanssin perusteista ja niiden päälle rakennettavista variaatioista antavat ahaa-elämyksiä sekä monipuolisia ja mielenkiintoisia työkaluja oman tanssin kehittämiseen kaiken tasoisille tanssijoille.  Johanna ja Omar ovat myös pitkän linjan tapahtumanjärjestäjiä. Kymmenen vuoden aikana he ovat perustamansa I Dance Helsingin kautta järjestäneet salsa, bachata- ja kizombatanssijoille yli 800 tanssitapahtumaa aina tanssikursseista ja viikoittaisista bileistä kansainvälisiin tanssifestareihin!  
 

Johanna ja Omar Anchor 1

Majoitu koulutuksen ajan Länsi-Suomen opistolla

Opistokampuksella on myös majoitusmahdollisuus.​

Majoitus:

2 hengen huone (oma suihku ja wc) 50 €/ huone/ yö

2 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 40 €/ huone/ yö

1 hengen huone (oma suihku ja wc) 30 €/ huone/ yö

1 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 25 €/ huone/ yö

 

Lue koulutuksen peruustusehdoista täältä.

bottom of page