top of page
marie mint kuvaaja Jarno Hiltunen.jpg

BURLESKI WORKSHOP

29.–30.10.2022

Burleski on esittävää lavataidetta, jossa voit nähdä mm. teatteria, tanssia, komediaa, sirkusta, luovaan stripteaseen yhdistettynä. 

 

Työpajassa päästään kurkistamaan burleskin maailmaan ja kokemaan ilmaisun ja liikkeen iloa. Harjoittelemme klassisia liikkeitä (mm. erilaiset shimmyt ja bump'n grindit), poseerausta, keimailevaa kävelyä sekä erilaisia ilmaisullisia ja tanssi-improvisaatioharjoituksia. Teemme lisäksi pienen koreografian, ja pääsemme leikittelemään hansikkailla. Halutessasi pääset myös syventämään mahdollista omaa burleskihahmoasi. Kaikessa tekemisessä on mukana ensisijaisesti ilmaisun ja liikkeen ilo sekä oman kehon kuuntelu. 

Kehitä ilmaisuasi Burleskin innoittamana. 

Lauantai 29.10. klo 10.00–15.00 

Sunnuntai 30.10. klo 10.00–15.00 

Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat kehittää ilmaisuaan, ja heittäytyä burleskin maailmaan! Jos olet vasta tutustumassa burleskiin saat kurssilta hyvän ensikosketuksen lajiin, ja jos olet jo ehtinyt kimmeltää burleskilavoilla, saat uusia työkaluja burleskisalkkuusi.


Päivien aikana pidetään tunnin lounastauko omin eväin. Varaa siis eväät mukaan! Opistolla on käytössä jääkaappi sekä mahdollisuus kahvin ja teeveden keittämiseen. Kurssin ajan voit halutessasi majoittua opiston viihtyisässä kartanomiljöössä.

Opettajana Henna Valkeamäki

Hinta: 80 € / osallistuja

 

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä opisto@lsopisto.fi tai soita +358 (2) 560 7750 (ma–pe klo 9–11 ja 13–15.30)

 

Ilmoittaudu 12.10.2022 mennessä!


Lue koulutuksen peruutusehdoista täältä.

Anchor 1
Henna Valkeamäki Opettajakuva.jpg

Opettajana Henna Valkeamäki

Henna Valkeamäki on pirkanmaalainen teatterintekijä sekä burleskiesiintyjiä. Hän toimii laajasti taiteen kentällä freelancerina: opettaa teatteriopistossa, näyttelee, ohjaa ja käsikirjoittaa. 

Henna on opiskellut niin näyttelijäntyötä, fyysistä teatteria kuin musiikkiteatteria ja tanssia, ja tällä hetkellä hän opiskelee viimeistä vuottaan teatteri-ilmaisun ohjaajan opinnoissa Turun Taideakatemiassa. 

Burleskia Henna eli Marie Mint on tehnyt vuodesta 2009, erityisesti ryhmänsä Finnish Blonde Burlesque Troupe kanssa. He ovat ihastuttaneet räväkällä tyylillään niin suurilla burleskilavoilla kuin yksityisjuhlissakin jo kolmentoista vuoden ajan. Henna opettaa myös burleskitanssin tunteja, pitää erilaisia työpajoja sekä antaa yksityisopetusta lajista.

Henna on opettajana rohkaiseva ja lempeä.
 

Majoitu koulutuksen ajan Länsi-Suomen opistolla

Opistokampuksella on myös majoitusmahdollisuus.​

Majoitus:

2 hengen huone (oma suihku ja wc) 50 €/ huone/ yö

2 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 40 €/ huone/ yö

1 hengen huone (oma suihku ja wc) 30 €/ huone/ yö

1 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 25 €/ huone/ yö

 

Lue koulutuksen peruustusehdoista täältä.

bottom of page