top of page
Etsi
  • opisto

Musiikkiteatteria Huittisissa


Opiston ensimmäinen musiikkiteatterikurssi ikinä alkoi reippaasti. Kurssi aloitettiin urheasti viiden opiskelijan voimin. Ensimmäiset päivät menivät kouluarkeen, opettajiin ja kanssaopiskelijoihin tutustumiseen. Mutta siitä se arki lähtikin sitten rullaamaan.Olemme päässeet syyskuun aikana tutustumaan mm. näyttelijäntyöhön, tanssiin ja lauluun ihanien vakiopettajiemme (Inna, Niina, Linda <3) kanssa. Uutena haasteena meille kaikille tuli steppi. Kuun alussa saimme nauttia improvisaation pyörteistä Jouni Leikkosen johdolla. Saimme myös kokea lauludemon, jossa jokainen esitti säestäjän kanssa musikaalikappaleen, ja joka nostatti paljon tunteita pintaan.
Kaikkien onneksi me opiskelijat ryhmäydyttiin todella nopeasti. Myös rankkojen koulupäivien sekaan on mahtunut paljon naurua ja ilon hetkiä. Yhteistyö ryhmällä toimii luontevasti ja yhdessä luotu ilmapiiri on positiivinen ja turvallinen. Emme malta odottaa mitä kaikkea päästään yhdessä vuoden aikana kokemaan.


Värikästä syksyä!


<3: MusTe opiskelijat Sanni ja Mapu
 

Avaamme musiikkiteatterikoulutukseen täydennyshaun. Koe-esiintyminen järjestetään Länsi-Suomen opistolla maanantaina 21.11. kello 17 alkaen.

Hae viimeistään maanantaina 7.11. ilmoittamalla nimesi ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen niina.kastari@lsopisto.fi. Liitä sähköpostiin lyhyt kuvaus aikaisemmasta teatteri-, musiikki- ja laulukokemuksestasi. Tarkemmat ohjeet tulevat verkkosivuille Musiikkiteatteri sivuille.


Voit tulla katsomaan musiikkiteatterilaisten ilmaisia demoja Länsi-Suomen opiston juhlasaliin eli päärakennukseen. Demot kestävät puolisen tuntia, ja ne järjestetään 15.11. kello 15.00 sekä 28.11. kello 15.00. Tervetuloa!31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page