top of page
Emmi Ohls.jpg

EMMI OHLS

Musiikkipedagogi, näyttelijä

Olen Emmi Ohls; musiikkipedagogi ja näyttelijä. Musiikkiteatteri, lauluilmaisu ja niiden opettaminen ovat erikoisalaani ja on mahtavaa päästä uuden porukan kanssa näiden aiheiden äärelle.

 

Minulla on alalta tuplasti ylemmän korkeakoulutason opintoja: musikaalinäyttelijän post graduate-tutkinto Lontoon Royal Academy of Musicista vuodelta 2007 sekä tuore musiikkipedagogiikan YAMK-tutkinto Turun Taideakatemialta. Olen näytellyt ja laulanut ammatikseni jo yli 20 vuotta; solistisia tehtäviä ja näyttelijäkiinnityksiä eri teattereissa, konserteissa ja tapahtumissa ympäri Suomea ja maailmaa. Nyt toimin freelancerina Turussa ja näyttelen tällä hetkellä Vartiovuoren kesäteatterin Ronja, ryövärintyttäressä Loviisan roolin, ja  ensi syksynä olen mukana mm. Turun kaupunginteatterin Cabaret-musikaalissa. Lisää kuulumisia voit käydä kurkkaamassa www.emmikangas.fi

 

Opettaessa keskityn laulutekniikan lisäksi lauluilmaisuun. Mitä se on ja kuinka siinä voi tulla paremmaksi? Kuinka näytellään laulaessa uskottavasti? Mikä voima piilee artikulaatiossa? Kanssani saat myös apua nuotinlukuun, stemma- ja ensemblelauluun sekä äänenhuoltoon.

 

Kaivellaan näitä aiheita yhdessä ensi syksystä alkaen! Tervetuloa mukaan! 

bottom of page