top of page
1 (2).png

PARITANSSIKURSSI

 Seuraava koulutus 4.9.-30.11.2023

Ilmoittautuminen tanssikurssille on auki! Ilmoittaudu tästä.

Kolmen kuukauden paritanssikoulutuksen aikana laajennat osaamistasi oman tanssin, parityöskentelyn, tanssimusiikin ja pedagogiikan näkökulmasta.

Kehity tanssijana intensiivisellä paritanssijaksolla Länsi-Suomen opiston rauhallisessa miljöössä! 

Paritanssikoulutus on nautinnollinen tanssielämys harrastajille ja tanssin parissa jo työskenteleville henkilöille, jotka haluavat kehittää itseään tanssijoina.

Paritanssikoulutuksessa syvennät osaamistasi eri paritanssilajeissa ja tutustut tanssipedagogiikkaan

​Länsi-Suomen opiston paritanssikoulutuksen perusarvot pohjautuvat elinikäisen oppimisen ajatukseen, jossa oivallusten kautta kuljettu matka nostetaan keskiöön. Koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle vahvoja kokemuksia paritanssin erilaisista olemuksista, ymmärrystä tanssijuudesta ja opettajuudesta sekä tietoa musiikista ja kulttuurista. 

Koulutuksessa tanssitaan yksin, kaksin ja ryhmässä pareja vaihdellen. Et siis tarvitse omaa paria.

 

Paritanssikoulutuksen keskeiset sisällöt: 

 • seuratanssin perusteet - vakio- ja latinalaistanssien omaiset lajit 

 • sivulaji syyskaudella 2023: swing

 • tanssijan hyvinvointi - pilates, kehonhuolto

 • tanssitietous - tanssimusiikin rytmiikka, populaarimusiikin kehitys, suomalainen seuratanssi ennen, nyt ja tulevaisuudessa

 • paritanssin pedagogiikka 

Paritanssin ammattitaitoiset opettajat

Länsi-Suomen opiston paritanssin opettajat koostuvat monipuolisesta

kattauksesta tanssin ammattilaisia.
Vastuuopettajana paritanssissa toimii tanssinopettaja Liisa Kontturi-Paasikko.
Useammalla alan palkinnolla palkittu tanssiaktiivi on toiminut yli 30 vuoden ajan tanssinopettajana. Hän kouluttaa alan ammattilaisia ja toimii tuntiopettajana Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa sekä pyörittää omaa tanssikoulua.


Opettajat: 


Vierailevat opettajat:

 • Hanna Tuominen (West Coast Swing) 

Päivitetään kevään aikana.

Vierailevat opettajat vastaavat koulutuksen sivulajien opetuksesta.

Sivulaji vaihtelee kurssista toiseen.

Paritanssikoulutuksessa opiskellessasi: 

 • saat ymmärrystä kehollisesta taidostasi

 • saat vahvoja kokemuksia paritanssin erilaisista olemuksista

 • lisäät ymmärrystä tanssijuudesta ja opettajuudesta

 • syvennät osaamistasi eri paritanssilajeissa

 • tutustut tanssipedagogiikan perusteisiin

 • saat tietoa tanssimusiikista ja tanssikulttuurista

Lisätietoa kurssin sivulajista ja opetuksen sisällöstä saat kurssin vastuuopettajalta

liisa.kontturi-paasikko@lsopisto.fi, 050-4431011.

Ilmoittaudu viimeistään 30.6.2023!

Lue Länsi-Suomen opiston blogista opiskelijoiden sekä opettajan ajatuksia kurssista.

Paritanssi 1 opettajat Anchor

Opiskelu ja majoitus Länsi-Suomen opistolla

Koulutuksen ajan voit majoittua opiston pihapiirissä historiallisessa miljöössä sijaitsevissa majoitusrakennuksissa. Opiskelu Länsi-Suomen opistolla tarjoaa tilaa ajatella ja kehittää itseäsi turvallisessa yhteisössä. Rauhallinen ja pieni kampusalue Huittisen luonnon ja palveluiden keskellä takaa onnistuneen opiskelukokemuksen.

Majoitusvaihtoehdot ja hinnat.

Paritanssi (13 opintoviikkoa)
4.9.-30.11.2023.

Opetusta: maanantaista torstaihin, tavallisesti klo 9-16 välillä, keskimäärin 25 oppituntia viikossa

Hinta: 550 € / erä (koulutus maksetaan yhteensä 3 erässä). Hinta sisältää opetuksen sekä
aamiaisen ja lounaan opetuspäivinä. 
Opintotukioikeus: opiskelu on kokopäiväistä ja oikeuttaa KELA:n opintotukeen
Länsi-Suomen Opisto, Huittinen

Lue opintomaksuista ja peruutusehdoista.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Tanssikurssi, joka syventyy tanssiin uudella tasolla! Kolmen kuukauden paritanssikurssin aikana laajennat osaamistasi oman tanssin, parityöskentelyn, tanssimusiikin ja pedagogiikan näkökulmasta.

Kehity tanssijana intensiivisellä paritanssijaksolla Länsi-Suomen opiston rauhallisessa miljöössä! 

Paritanssikurssi on nautinnollinen tanssikurssi harrastajille ja tanssin parissa jo työskenteleville henkilöille, jotka haluavat kehittää itseään tanssijoina.

Tanssikurssi, joka syventää osaamistasi paritanssista 

Tanssikurssi sopii tanssialan ammattilaisille, jotka haluavat kehittyä tanssijoina mutta myös aktiiviharrastajille, jotka haluavat oppia uutta ja pitää tanssitaitoaan yllä. Länsi-Suomen opisto tarjoaa kattavat paritanssi- ja seuratanssikurssit kaiken ikäisille ja taitoisille tanssijoille. Voit ilmoittautua mukaan yksin tai parin kanssa.

 

Länsi-Suomen opisto tarjoaa erilaisia vaihtuvia tanssikursseja, mutta paritanssikurssi kuuluu vakituiseen opetusvalikoimaan. Ilmoittaudu mukaan, ja tule oppimaan kehonhallintaa, itseilmaisua, tanssin pedagogiikkaa sekä laajentamaan tietämystäsi tanssitekniikoista!

Mitä tanssikurssilla opitaan?

Länsi-Suomen opiston tanssikurssilla opitaan monenlaisia eri tanssityylejä. Paritanssikursseilla keskitytään seuratanssin perusteisiin, vakio- sekä latinatanssien opetteluun, tanssijan hyvinvointiin, kehonhuoltoon, tanssin pedagogiikkaan ja tanssitietämykseen.

 

Kyseessä on siis huomattavasti kokonaisvaltaisempi tanssikurssi kuin perinteiset kurssit. Monipuolisen koulutuksen aikana taitosi sekä tietosi tanssista kasvaa. Kursseilla tanssitaan yksin, kaksin ja ryhmässä. Pääset kehittämään osaamistasi siis yksilötasolla, mutta saat samalla taitoja ryhmätanssiin.

 

Paritanssi 

Kurssin pääpaino on tanssin perusteissa, mutta tanssityyleihin ja kulttuuriin sukelletaan tavallista syvemmällä tasolla. Kurssi antaa sinulle valmiuksia toimia tanssin opettajana tai tanssialan ammattilaisena. Tanssikurssilla oivallusten kautta kuljettu matka nostetaan oppimisen keskiöön.

Tanssikurssilla syvennytään muun muassa

 • Tangoon 

 • Valssiin 

 • Hitaaseen valssiin 

 • Salsaan 

 • Foxtrotiin 

 • Rumba-boleroon 

 • Cha chaan

Ilmoittaudu paritanssikurssille

Tanssikurssi luo syvän katsauksen tanssin teknikkaan ja tyyleihin. Erilaiset tanssityylit, niiden hallinta sekä niihin syventyminen ovat keskeinen osa kaikissa Länsi-Suomen opiston tanssikursseissa. Kaikkiin tyyleihin luodaan katsaus tanssikurssin aikana, mutta opiskelijat voivat myös itse vaikuttaa siihen, mitä tansseja opiskelevat itsenäisen työskentelyn aikana.

Kuka voi osallistua paritanssikurssille?

Paritanssikurssille voi ilmoittautua yksin tai parin kanssa. Tanssikurssi on suunnattu tanssijoille, joilla on jo aiempaa kokemusta tanssista. Kurssille voivat ilmoittautua harrastajat mutta myös he, ketkä haluavat tanssia ammatikseen. 

Tanssikurssi sopii kuitenkin käytännössä kaikille, joilla on perustietoa tanssista mutta myös halua kehittyä tanssijana sekä intoa oppia uutta. Samalla tanssikurssi tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää tanssijalle hyödyllisiä taitoja sekä tanssin pedagogiikkaa. 

Miten ilmoittautuminen tapahtuu ja miten paljon tanssikurssi maksaa?

Voit ilmoittautua kolmen kuukauden tanssikurssille Länsi-Suomen opiston kotisivuilla. Paritanssikurssi järjestetään paikan päällä opistolla Huittisissa, missä pääset opettelemaan tanssia kauniissa ympäristössä sekä viihtyisässä ilmapiirissä! 

 

Paritanssikurssi maksaa kuukaudessa 550 euroa. Hintaan sisältyy aamiainen ja lounas kaikkina opetuspäivinä, joten pääset syömään aina valmiiseen pöytään.

Opistolla on hyvät majoitusmahdollisuudet, joten voit vuokrata meiltä huoneen edulliseen hintaan. Pääset siis opiskelemaan ympäristöön, missä voit keskittyä pelkästään tanssikurssiin ja tanssin opetteluun kolmen kuukauden ajan.

 

Ilmoittaudu Länsi-Suomen opiston tanssikurssille

 

Tule opiskelemaan tanssikurssille, jotta oppisit tanssia yhä syvemmällä tasolla! Kaikki, jotka tuntevat tanssin perusteet ovat tervetulleita paritanssikurssille. Emme aloita tanssikurssia aivan perusasioista, joten tämä on erinomainen tilaisuus kehittyä tanssijana. Viihtyisä opistomme sijaitsee Huittisissa, mistä on lyhyt matka Turkuun, Tampereelle, Poriin ja Raumalle. Kattavat majoitustilamme mahdollistavat sen, että voit tulla paritanssikurssille hieman kauempaakin.

 

Kolmen kuukauden paritanssikurssin aikana pystyt keskittymään tanssiin perusteellisesti. Tanssikurssin opettajat ovat alansa ammattilaisia, joten heiltä saat käytännön ohjeita ja neuvoja tanssin opiskeluun.

 

Tanssikurssien lisäksi tarjontaamme kuuluu muita koulutuksia, kuten musiikkiteatteri, English Drama sekä kieliopintoja, esimerkiksi englannin kielikurssi. Meidän kauttamme pystyt varaamaan myös kokous- ja juhlatilat. Ole siis yhteydessä Länsi-Suomen opistoon, jos kiinnostuit tai sinulla on kysyttävää tanssikurssista! 

 

Seuraa koulutuksen tunnelmia sosiaalisessa mediassa! 

Länsi-Suomen opiston paritanssi instagramissa ja facebookissa.

bottom of page