Nimetön suunn.malli (1).png

SWINGEJÄ LINDYSTÄ WESTIIN

8.–25.8.2022

Onko sinulla fuskusta ja buggista jo jokin kokemus ja haluaisit syventää ymmärrystäsi ja osaamistasi koko swing-lajien perheestä? Tällä kurssilla avataan laajasti tämän hienon lajiperheen kirjoa.

Swingin taitajaksi Länsi-Suomen opistolla
 

Maanantaista torstaihin 8.–25.8.2022  klo 9.00–14.45 / 16.30 
 

Lähdemme liikkeelle swingmusiikin kehityskaaren alkuaikojen tanssista Lindy Hopista ja etenemme siitä muihin swingperheen lajeihin, mm. Boogie woogie, Rockabilly, Jive, West Coast swing.

Kurssilla pääset tutustumaan sinulle uusiin lajeihin ja opit ymmärtämään lajien yhtäläisyydet ja erot. Lajien painotukset tarkentuvat ryhmän toiveiden mukaan.

 

Kurssilla opettavat opiston ”omat” opettajat:

Liisa Kontturi-Paasikko, vastuuopettaja: yleinen tanssitekniikka, musiikkiin tanssiminen ja parityöskentely

Lasse Paasikko: swingmusiikin kehittyminen ja myöhemmät variaatiot

Niina Kastari: kehonhuolto

 

Kurssin vierailijoina swingmaailman huikeat asiantuntijat: 

Anni Heikkinen (ma 8.-ti 9.8.): lindy hop, authentic jazz, fusku ja swingtanssien historia

Hanna Tuominen (ti 16.-ke 17.8.): west coast swing, bugg ja fusku 

Tommi Koivula (ma 22.-ti 23.8.): swingejä laidasta laitaan

Opetusta on maanantaista torstaihin. Aamiainen tarjoillaan opiston ruokalassa klo 8–9 ja lounas klo 12.15 –13.15. Opetus alkaa klo 9.00 ja päättyy useimmiten klo 16.30 ja joinakin päivinä klo 14.45. 

Hinta:  590 € / osallistuja.
Hinta sisältää opetuksen lisäksi aamiaisen ja lounaan kaikkina opiskelupäivinä. 

HUOM! Voit osallistua myös ainoastaan vierailevien opettajien päiviin (2 päivää per viikko). Tällöin hinta on 60 € / päivä / osallistuja. 

 

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä opisto@lsopisto.fi tai soita +358 (2) 560 7750 (ma–pe klo 9–11 ja 13–15.30)

 

Kysy lisää ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan 13.7.2022 mennessä! Voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa. Lue koulutuksen peruutusehdoista täältä.

HUOM! Kysy vapaita paikkoja numerosta +358 (2) 560 7750

Nimetön suunn.malli (3).png

Tommi Koivula
 

Tommi Koivula on tanssinopettaja Akaan Viialasta. Hän opettaa paritansseja ja erityisesti vapaasti vietyjä rock’n’swing -tansseja kaikkialla Suomessa ja jonkin verran myös ulkomailla.


Tommi on päätoiminen tanssiopettaja/yrittäjä vuodesta 2005 ja ennen sitä aktiivi kilpailija/ tanssivalmentaja vuodesta 1988. Hän on ollut kehittämässä Suomen Tanssiurheiluliiton rock’n’swing tanssien valmentajakoulutusjärjestelmää ja toiminut valmentajakouluttajana vuodesta 1998. Tommi nauttiin siitä, että saan tehdä töitä eri tasoilla olevien tanssijoiden kanssa aloittelijoista maailman huippuihin ja lapsista ikäihmisiin. Nuoruusvuosinaan hän on toiminut ammattimaisesti muusikkona bändissä (rummut/laulu).

Vapaasti viety paritanssi on Tommin suuri intohimo ja hän haluaa kehittää sen opetusmenetelmiä. Tommin tavoitteena on yrittää poistaa sisältä ja ulkoa tulevia oppimisen esteitä, hän uskoo innostukseen ja positiivisuuden voimaan ja korostaa musiikin ja liikkeen yhteyttä, erityisesti spontaanin liikkeen tärkeyttä. Tommi yrittää välittää ajatusta, että harjoitteluvaiheessa tapahtuvan tietoisen ajattelun ainut tarkoitus on vapauttaa tanssija tietoisesta ajattelusta.
 

Hanna Tuominen opettajakuva 2.jpg

Hanna Tuominen
 

Hanna on innostava, rento ja monipuolinen tanssin ja hyvinvointialan ammattilainen.


Hannan tunneilla keskitytään tanssimiseen: hyvään tekniikkaan, vartalonkäyttöön, musiikintulkintaan sekä toimivaan parityöskentelyyn, jotta molemmat voivat tanssia entistä paremmin. Tanssiminen on hauskaa ja se pitää voida myös näyttää – laadukkaasti se tuntuu vielä paremmalta. Opetustyyli tunneilla on rento ja selkeä, aina pilke silmäkulmassa.

Majoitu koulutuksen ajan Länsi-Suomen opistolla

Koulutuksen ajan voit majoittua opiston pihapiirissä historiallisessa miljöössä sijaitsevissa majoitusrakennuksissa: Loima, Paideia, Toivola ja Päivänpaiste.
Voit majoittua omassa huoneessa tai voit jakaa huoneen toisen opiskelijan kanssa.
 
Loima ja Paideia
Kaikissa huoneissa on oma suihku ja wc.
Yhden hengen huone 60 €/viikko
Kahden hengen huone 70 €/viikko

Päivänpaiste
Huoneissa ei ole suihkua tai wc:tä, kylpyhuone sijaitsee käytävällä.
Yhden hengen huone 45 €/viikko
Kahden hengen huone 48 €/viikko
 
Toivola
Osassa huoneista on oma suihku ja wc.
Osassa huoneista ei ole omaa suihkua tai wc:tä, vaan kylpyhuone sijaitsee käytävällä.
Yhden hengen huone (sisältää suihku ja wc) 60 €/viikko
Kahden hengen huone (sisältää suihku ja wc) 70 €/viikko
Yhden hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 45 €/viikko
Kahden hengen huone (suihku ja wc käytävällä): 48 €/viikko

 
 
ANNIHE_1.JPG

Anni Heikkinen
 

Anni Heikkinen on toiminut tanssin lehtorina Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa vuodesta 2014 alkaen. Tanssin lehtorina hänen opetusaineita ovat seuratanssit, swingtanssit, authentic solo jazz, koulutanssi, tanssin anatomia ja kinesiologia sekä tanssin historia. Tanssin pedagogiikka ja tanssinopettajan monimuotoiset työmahdollisuudet ovat Annille tärkeitä aihealueita ja ne ovatkin työssäi läsnä päivittäin. Opettajana Anni on turvallinen, tarkka ja huomioonottava. Hän pyrkii luomaan tunneillaan sellaisen luottamuksellisen ilmapiirin, jossa jokainen voi kehittyä omalla taitotasollaan.