top of page
Massage

JOMONSHINDO-PERUSKURSSI 

5. - 6.3.2022

Shindo on monipuolinen laji kehon ja oman energian huoltoon. Siihen kuuluu yksilöllisiä hoitajan tekemiä hoitoja ja omia harjoituksia. 

Energiaa JomonShindosta

Lauantai 5.3. klo 9.00-16.00
Sunnuntai 6.3. klo 9.00-16.00

JomonShindon peruskurssilla:
 

Peruskurssilla tutustumme shindon perusvenytyksiin, jotka huoltavat kehon tyypillisiä jännitysalueita sekä meridiaaneja eli energiaratoja. Rauhalliset, pitkiä linjoja huomioivat venytykset virkistävät kehon tärkeitä faskiarakenteita. Tutkimme aktiivisen rentouden vaikutusta tasapainoon ja oman tilan hallintaan. Harjoitukset tehdään pääasiassa lattiatasolla. Kurssilla opitaan myös kunnioittavaa kosketusta ja opetellaan yksinkertaisia hoitotekniikoita (selkä, varpaat, hartiat) kotikäyttöön. 

Kurssin sisältö on tarkoitettu omaan käyttöön sekä JomonShindo-ohjaajakurssin pohjaksi. Peruskurssi on myös mahdollisuus lepoon ja virkistymiseen, rentouttavan viikonlopun viettämiseen. Kurssista on hyötyä kenelle tahansa palautumiseen ja hyvinvointiin. 

 

Ohjaajana kurssilla:

Riitta Mursula-Innanen, KM, työnohjaaja, hoitaja. Riitta kouluttaa JomonShindo-ohjaajia, työnohjaajia, tekee Shindo-hoitoja, ohjaa rentoutus- ja palautumis-ryhmiä sekä Halipysäkki-ryhmiä. Riittaa kiinnostaa kasvu ja koulutus, elämän mysteerit. Hän opiskelee edelleen mm. logoterapiaa.

 

Koulutuksen hinta 160 €/ henkilö.  

Lisäksi kaikkien peruskurssin suorittaneiden on mahdollista hankkia Suomen Kuratomi Jomon Shindo -yhdistyksen myöntämä kurssitodistus hintaan 25 €. (ei pakollinen)

Majoitu koulutuksen ajan Länsi-Suomen opistolla

Opistokampuksella on myös majoitusmahdollisuus.​

Majoitus:

2 hengen huone (oma suihku ja wc) 50 €/ huone/ yö

2 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 40 €/ huone/ yö

1 hengen huone (oma suihku ja wc) 30 €/ huone/ yö

1 hengen huone (suihku ja wc käytävällä) 25 €/ huone/ yö

 

Lue koulutuksen peruustusehdoista täältä.

bottom of page