top of page
Linda Peltomäki Kuva.JPG.jpg

LINDA PELTOMÄKI

Musiikki

Linda Peltomäki on musikaalilauluun erikoistunut pop-jazz -laulaja ja laulunopettaja. Hän on koulutukseltaan ammattimuusikko ja musiikkipedagogi AMK. Linda on työskennellyt esiintyjänä muun muassa. Suomen musiikkiteatterissa. Tällä hetkellä hän opettaa laulua ja musiikin teoriaa eri opistoissa.

Linda oli 16-vuotiaana mukana kotikuntansa kesäteatterissa ja tiesi jo silloin haluavansa uppoutua musikaalimaailmaan. Ammatillisen matkansa musiikin parissa Linda aloitti itsekin juuri kansanopistossa. Hän kokee, että kansanopistossa saa hyvät perustiedot ja taidot jatko-opintoja ajatellen. Valmistuessaan musiikkipedagogiksi Linda esitti opinnäytetyönään oman musikaalin. 

Opettajana Linda on monipuolinen, empaattinen, kannustava ja tyyliltään rauhallinen. Lindan tunneilla opitaan laulun perustekniikkaa sekä musikaalilaulun ja stemmalaulun perusteita. Tunneilla lauletaan niin yhdessä kuin erikseen. Opiskelijat saavat runsaasti esiintymiskokemusta oman ryhmän sisällä ja oppivat paljon myös toisten työskentelyä seuraten. Opetuskokonaisuuden aikana tutustutaan tämän päivän musikaalien moniin eri tyylisuuntiin.

bottom of page