top of page
Etsi
  • opisto

Miksi tulla opiskelemaan kieliä Länsi-Suomen opistolle


Syksyllä alkoi kolmen kuukauden kurssi Englantia 50+, jossa toisilleen tuntemattomat opiskelijat kerääntyivät Länsi-Suomen opistolle yhden ja saman tavoitteen pariin, oppia lisää englannin kieltä. He eivät kuitenkaan silloin vielä tienneet, mitä kaikkea muuta oppivat seuraavan kolmen kuukauden aikana, ja mitä kaikkea tuo opiskelu heille antoikaan! Seuraavassa tekstissä löytyy useampi syy siihen, miksi kielten opiskelu Länsi-Suomen opistolla kannattaa. Kirjoittaja on yksi syksyn englannin kielen opiskelijoista kurssilta Englantia 50+.


"5.9.2022 aloitti täysin toisilleen vierasta 50+-kurssilaista englannin opiskelun Länsi-Suomen opistolla. Pienryhmä mahdollisti lähes yksilöllisen opetuksen ja porukka hitsaantui yhteen kuukausien aikana. Aluksi ihmettelimme Kristianin tietomäärää monista asioista; kielitaidon lisäksi yleissivistyksen määrä lisääntyi jokaisen kohdalla. Opiston kansainvälinen ilmapiiri mahdollisti tutustumisen myös muihin kansallisuuksiin opetusryhmien ja opettajien kautta. Opistolla oli ryhmiä Ukrainasta, Ranskasta ja Japanista, joiden kanssa saimme vaihtaa kuulumisia.


Opistolla yöpyvät ovat saaneet nauttia luonnon rauhasta ja suomalaisesta saunasta. Ihanaa on ollut päästä valmiiseen pöytään aamupalalle ja lounaalle. Oppimisympäristö on ollut hyvin suvaitseva, ja Kristian on osannut lukea meitä kuin "avointa kirjaa". Hän on kannustanut meitä puhumaan ja ollut opettaja isolla O:lla. Suosittelemme osallistumaan kursseille myös varttuneemmalla iällä, Länsi-Suomen opisto on parasta A-luokkaa."Englannin opiskelua Länsi-Suomen opistolla Huittisissa.
Kuvassa opiskelijat kurssilta Englantia 50+ sekä heidän opettajansa Kristian Hannikainen (vasemmalla)

 

Nyt myös sinulla on mahdollisuus opiskella uusia kieliä opistolla! Keväällä 2023 on tarjolla pitkä, yli 50-vuotiaille suunnattu kurssi Espanjaa 50+, sekä pari lyhyempää kielikurssia. Tarjonnasta löytyy mm. Italian perusteet matkailijoille. Kurssi on suunnattu kaikille, jo hiukan italian alkeita osaaville matkaajille, ja italiaisesta kulttuurista kiinnostuneille. Kurssi järjestetään useampana viikonloppuna, joten mukaan pääsee myös työn ohella. Molempia kursseja opettaa jo tekstissäkin mainittu Kristian Hannikainen, joka puhuu äidinkielenään italiaa, sekä perhearjessaan espanjaa. Eli tämän parempaa opettajaa ei voi olla! Kielten lisäksi voit siis oppia myös paljon muutakin, kuten syksyn englannin kielen opiskelijat!


Meillä on myös hyviä uutisia englannin kielestä kiinnostuneille. Samanlainen kurssi, kuin mitä syksyllä 2022 järjestettiin, tulee myös syksyllä 2023. Ilmoittautuminen on jo auki! Tule siis mukaan opiskelemaan ja ilmoittaudu jo nyt kurssin sivuilla Englantia 50+.


Nähdään kursseilla!


Espanjaa 50+

1.2.–30.4.2023


Italian perusteet matkailijoille

18.2.–19.2.2023

4.3.– 5.3.2023

18.3.–19.3.2023

1.4.–2.4.2023


Johdatus swahilin kieleen ja afrikkalaiseen kulttuuriin

15.–16.4. & 29.–30.4.2023


Englantia 50+

4.9.2023–1.12.2023Länsi-Suomen opisto

www.lansisuomenopisto.fi

opisto@lsopisto.fi

02 560 7750 (toimistoaikoina)


210 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page